Annonce
AGF

AGF skal have ny assistenttræner: Mølby fortsætter ikke

Johnny Mølby har tidligere været cheftræner i blandt andet Viborg og Vendsyssel, men det seneste halve år, har han været assistenttræner i det århusianske. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
I januar trådte Johnny Mølby til som assistenttræner i AGF på en kort kontrakt, da Lars Friis valgte at takke ja til tilbuddet om at blive cheftræner i Viborg. Nu skal AGF så igen have fundet ny assistenttræner, da Mølby ikke fortsætter efter denne sæson.

FODBOLD: Da Lars Friis i januar valgte at takke ja til at tjansen som cheftræner i Viborg FF, skulle AGF finde sig en ny assistenttræner.

Valget faldt dengang på Johnny Mølby, der blev ansat på en halvt år lang kontrakt, der altså har sit udløb efter indeværende sæson.

Den kontrakt bliver ikke fornyet. Derfor har Johnny Mølby sidste kamp med AGF i denne omgang, når århusianerne fredag 28. maj spiller europæisk playoff.

Annonce

Mølby har ganske stort kendskab til AGF, da han i årene frem mod årtusindeskiftet opnåede næsten 70 kampe i AGF-trøjen, mens han i 2008-2009 sæsonen ligeledes var assistenttræner under både Ove Pedersen og Erik Rasmussen.

Har nydt den århusianske fodboldpassion

52-årige Mølby, der startede sin spillerkarriere i Kolding IF, har efterhånden et langt træner-CV, hvor han også har haft flere roller som cheftræner for blandt andre AC Horsens, men også i rollen som assistent finder Mølby sig altså godt til rette.

- Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med trænerteamet og spillerne, og det har været spændende at bidrage til den positive udvikling, der sker i klubben på mange fronter, fortæller Mølby på klubbens hjemmeside.

I løbet af foråret har AGF leveret svingende præstationer, men kan se altså se frem til at spille playoff om europæisk fodbold mod vinderen af kvalifikationsspillet. Her er AGF på hjemmebane, og netop de århusianske tilskuere er noget, som Mølby fremhæver.

- AGF er en klub, der er på vej frem, og jeg har på nærmeste hold nydt at opleve den fodboldpassion, der er i Aarhus, kommer det fra Mølby.

Annonce

Løst opgaven til fulde

Da Mølby trådte til i januar, var AGF ellers uden egentlig sportsdirektør. Siden er norske Stig Inge Bjørnebye trådt til, og selvom samarbejdet mellem Bjørnebye og Mølby altså ikke blev langt, er der kun ros til Mølby.

- Johnny har udført et godt arbejde for AGF, og på klubbens vegne vil jeg gerne takke ham for indsatsen og ønske ham held og lykke med de nye udfordringer, han kaster sig over, fortæller Stig Inge Bjørnebye.


AGF er en klub, der er på vej frem, og jeg har på nærmeste hold nydt at opleve den fodboldpassion, der er i Aarhus.

Johnny Mølby, assistenttræner i AGF


Samtidig er nordmanden ikke afvisende overfor et fremtidig samarbejde mellem ham selv og Johnny Mølby.

- Hvem ved - måske det bliver et på gensyn, for vi har kun gode ting at sige om Johnny, og han har fuldt ud løst den planlagte opgave for forårssæsonen, han sagde ja til i januar, lyder det fra Stig Inge Bjørnebye.

Hvem der skal overtage Mølbys rolle som assistenttræner i David Nielsens trænerteam forventes ifølge klubbens hjemmeside at blive offentliggjort indenfor de kommende uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

AGF

Tidligere AGF-profil drager til Island

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce