Annonce
AGF

AGF skal på jagt efter en ny sportschef: Hans Jørgen Haysen kommer ikke til Fredensvang

Hans Jørgen Haysen kommer ikke til AGF alligevel. Det meddeler Superligaklubben torsdag  morgen. Foto: André Thorup
Superligaklubben har torsdag morgen meddelt, at Hans Jørgen Haysen ikke bliver sportschef. Han skulle ellers være startet i sit nye job 1. marts.

AARHUS: Hans Jørgen Haysen bliver ikke sportschef i AGF.

Det meddeler Superliga-klubben i en fondsbørsmeddelelse torsdag morgen.

Hans Jørgen Haysen skulle være begyndt i sit nye job 1. marts, mens sådan bliver det ikke. Ifølge AGF er årsagen private og personlige forhold hos Hans Jørgen Haysen og har intet med AGF at gøre.

Klubben har ikke yderlige kommentarer, men fortæller i fondsbørsmeddelelsen, at den genoptager jagten på en ny sportschef.

Annonce

Skulle afløse 'PC'

Det var meningen, at Hans Jørgen Haysen skulle overtage jobbet som sportschef efter Peter "PC" Christiansen, der i november måned sidste år fortalte, at han fortsatte karrieren i FC København. Dengang blev PC suspenderet med øjeblikkelig virkning, mens de fleste af hans arbejdsopgaver blevet overdraget til klubbens administrerende direktør Jacob Nielsen.

28. januar kunne AGF meddele, at de havde fundet en ny sportschef i Hans Jørgen Haysen, som efter syv år i en lignende stilling i Sønderjyske, var klar til at prøve kræfter med en ny udfordring.

- Vi har været igennem en længere proces, hvor vi fra starten har fokuseret på at finde en sportschef, der har et stort kendskab til og solid erfaring med Superligaen. Det lever Hans Jørgen Haysen til fulde op til, og den dialog, vi har haft, har været med til at forstærke, at han er det rigtige match for AGF - både i forhold til værdier og kemi. Han er hårdtarbejdende, han vil vinde, og han har et godt blik for helheden, udtalte AGFs administrerende direktør Jacob Nielsen ved offentliggørelsen.

Samarbejdede nåede dog aldrig for alvor at komme i gang, og nu skal AGF altså i gang med at lede efter en ny sportschef.

Opdateres

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF drømmer om 8000 tilskuere på stadion til næste hjemmekamp

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

Annonce