Annonce
AGF

AGF skal til Kolding i pokalen, Aarhus Fremad får besøg af Randers

Alexander Munksgaard blev stoppet af AaB i pokalsemifinalen i sidste sæson. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Fem århusianske klubber var torsdag aften med i bowlen, da der var lodtrækning til pokalturneringens 3. runde. Tre af dem får besøg af Superligaklubber.
Annonce

FODBOLD: En pokalfinale stort set uden tilskuere, er ikke en rigtig pokalfinale, men lige nu sigter alle klubber, der er med i 3. runde af den hæderkronede turnering, naturligvis efter, at der til foråret venter en slutkamp, der ikke vil bundet af corona-restriktioner og flad fornemmelse, som det var tilfældet i den forgangne sæson.

I alt fem århusianske klubber var med, da der torsdag aften via lodtrækning blev sat kampe på programmet til 3. runde. 32 hold er tilbage.

AGF træder - sammen med de øvrige top fem-klubber samt pokalvinderen Sønderjyske - ind i denne runde , og AGF blev parret med Kolding IF fra den næstbedste række.

Kolding, der har den tidligere AGF U17-cheftræner Morten Mølkjær i trænerstolen, har hjemmebane i opgøret

Aarhus Fremad, VSK Aarhus og Brabrand - alle 2. Division - samt Jyllandsserie-holdet fra ASA var også med i bowlen. ASA er i øvrigt det lavest rangerende af alle tilbageværende mandskaber skal i den kommende runde op mod B93 fra 2. Division.

ASA får hjemmebane.

Aarhus Fremad, der er i onsdagens opgør i 2. runde lammetævede Vendsyssel FF fra 1. Division med 5-0, trak Randers FC fra Superligaen, og de øvrige 2. Divisionshold skal også fægte om videre avancement mod Superligaklubber:

Brabrand skal hjemme møde Vejle og VSK Aarhus får besøg af AC Horsens.

Kampene i 3. runde afvikles 10.-12. november.

Det er endnu ikke besluttet, hvor finalen skal spilles.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce