Annonce
AGF

Skifte undervejs? Bundu set på vej til Bruxelles

Mustapha Bundu, AGF (19). 08.12.2019. 3F Superliga. AGF-Lyngby BK. Foto: Ole Nielsen.
Mustapha Bundu har på det seneste været rygtet til flere forskellige europæiske klubber. Fredag blev han set i Kastrup Lufthavn på vej til Bruxelles med sin agent.

FODBOLD: Mens holdkammeraterne er taget på en velfortjent sommerferie, så ser Mustapha Bundu ud til at skulle runde en ekstra destination, før han kan slappe af.

Fredag eftermiddag er AGF-profilen blev spottet sammen med sin agent John Sivebæk i København Lufthavn, hvor destinationen var Bruxelles.

Bundu har tidligere været sat i forbindelse med den belgiske fodboldklub Anderlecht, der skulle være interesseret i at hente den hurtige kantspiller til Belgiens hovedstad.

Annonce

Anderlecht sluttede sidste sæson som nummer otte i den bedste belgiske række, Jupiler League.

Søren Sorgenfri, der er redaktør på Sport Inside, skriver på twitter, at Bundu er i Bruxelles for at forhandle en aftale hjem med Anderlecht, men at aftalen ikke er på plads. Prisen for AGFeren skulle være tre millioner euro.

Belgierne er ikke de eneste, der har vist interesse for Mustapha Bundu, der for alvor har fået sit gennembrud i denne sæson, hvor det er blevet til otte mål og ni assist i 27 Superligakampe. Den tyske klub Borussia Dortmund og franske Lorient har også været nævnt som mulige aftager af den hurtige kantspiller.

Mustapha Bundu har spillet for AGF siden sommeren 2016, hvor klubben skrev kontrakt med efter et prøvetræningsophold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Krig om titler på rådhuset: Hvem har patent på at være byrådssekretær?

Sport

Overvandt chokstart: Bears har guld i sigte efter ny sejr over Horsens

Aarhus For abonnenter

Slut med smalle cykelstier på Frederiks Allé: Kommunen vil forbedre sikkerheden for cyklister

Annonce