Annonce
AGF

AGF slår fast: - Jens Stage er ikke til salg

Jens Stage. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Peter Christiansen har ikke meget til overs for den belgiske klub Zulte Waregem, der har forsøgt at købe Jens Stage. Står det til sportschefen, bliver både Stage og Mustafa Amini i Aarhus.

FODBOLD: Jens Stages præstationer det seneste år har skabt opmærksomhed om U21-landsholdsspillerens navn i udlandet.

Konkret har den belgiske klub Zulte Waregem budt på AGFs midtbanespiller. Ifølge rygtebørsen omkring én million euro, små otte millioner danske kroner.

Men AGF vil ikke sælge. Det slår sportschef Peter Christiansen fast mandag.

- Det er alt for lidt. Jeg vil næsten sige det sådan her; han er ikke til salg!

Hvorfor er han ikke til salg?

- Det handler om, at vi vil bygge et ordentligt fodboldhold op. Så hvis der er nogen, der skal have vores bedste spillere, så er det på et andet niveau end dét, som nogen hidtil har vist sig at ville betale. Vi vil bygge et ordentligt fodboldhold op, og det er han en vigtig del af, siger Peter Christiansen.

Jens Stage har udtalt til B.T., at han har brugt noget af sin ferie på at overveje de her ting. Er der nogen grund til det, når han ikke er til salg?

- Ja, det må være hårdt at skulle spekulere på det i sin ferie, svarer Peter Christiansen med et smil og følger op:

- Nej, selvfølgelig har han brugt sin ferie på at spekulere på det. Det er helt normalt. Men jeg har for store forventninger til, at Jens Stage godt kan håndtere den slags, end at der skal laves en overskift om, at han ikke kan sove om natten.

I samme boldgade håber sportschefen at beholde Mustafa Amini, der ellers har været rygtet væk fra klubben denne sommer:

- For Amini gælder nøjagtig det samme som for Jens Stage. Han er en del af opbygningen af det her fodboldhold og han er også en af de spillere, vi vil holde fast i.

Men i modsætning til Jens Stage udløber hans kontrakt om et år, i så fald skal I jo tegne en ny med ham?

- Ja, det er en mulighed. Det kunne være rigtig dejligt hvis han vil det, siger Peter Christiansen.

Annonce

- Håbløse belgiere

AGFs sportschef er ikke imponeret af forløbet, hvor den belgiske klub Zulte Waregem har forsøgt at presse AGF til at sælge Jens Stage.

Ifølge B.T. har klubbens direktør Eddy Cordier haft et møde med AGF. Senere har han rejst til Aarhus uforløst, men den udlægning kan Peter Christiansen ikke helt genkende.

- Jeg har aldrig talt med ham face-to-face, så den oplysning B.T. har kan jeg afkræfte. Jeg ved ikke hvilket agentfirma, de har deres informationer fra. Men det er en lodret løgn. Jeg har ikke haft et direkte møde med Eddy Cordier (klubdirektør, red.).

- Jeg har oplyst dem om, at vi ikke kunne de dage, fordi vi var på et bestyrelsesseminar. Og at der ikke var nogen grund til, at de kom for de peanuts - de penge - de havde smidt i puljen. Ud fra det var der ikke noget grundlag til at tage en snak.

- Jeg må sige, at det er en dybt uprofessionel og latterlig tilgang at komme herop, når de havde fået at vide i god tid, at vi ikke havde mulighed for et møde. Det er håbløst, mener Peter Christiansen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Anden brøler fra myndighederne: Derfor må udskældt omskæringlæge fortsætte

Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Annonce