Annonce
AGF

AGF slår fast: - Jens Stage er ikke til salg

Jens Stage. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Peter Christiansen har ikke meget til overs for den belgiske klub Zulte Waregem, der har forsøgt at købe Jens Stage. Står det til sportschefen, bliver både Stage og Mustafa Amini i Aarhus.
Annonce

FODBOLD: Jens Stages præstationer det seneste år har skabt opmærksomhed om U21-landsholdsspillerens navn i udlandet.

Konkret har den belgiske klub Zulte Waregem budt på AGFs midtbanespiller. Ifølge rygtebørsen omkring én million euro, små otte millioner danske kroner.

Men AGF vil ikke sælge. Det slår sportschef Peter Christiansen fast mandag.

- Det er alt for lidt. Jeg vil næsten sige det sådan her; han er ikke til salg!

Hvorfor er han ikke til salg?

- Det handler om, at vi vil bygge et ordentligt fodboldhold op. Så hvis der er nogen, der skal have vores bedste spillere, så er det på et andet niveau end dét, som nogen hidtil har vist sig at ville betale. Vi vil bygge et ordentligt fodboldhold op, og det er han en vigtig del af, siger Peter Christiansen.

Jens Stage har udtalt til B.T., at han har brugt noget af sin ferie på at overveje de her ting. Er der nogen grund til det, når han ikke er til salg?

- Ja, det må være hårdt at skulle spekulere på det i sin ferie, svarer Peter Christiansen med et smil og følger op:

- Nej, selvfølgelig har han brugt sin ferie på at spekulere på det. Det er helt normalt. Men jeg har for store forventninger til, at Jens Stage godt kan håndtere den slags, end at der skal laves en overskift om, at han ikke kan sove om natten.

I samme boldgade håber sportschefen at beholde Mustafa Amini, der ellers har været rygtet væk fra klubben denne sommer:

- For Amini gælder nøjagtig det samme som for Jens Stage. Han er en del af opbygningen af det her fodboldhold og han er også en af de spillere, vi vil holde fast i.

Men i modsætning til Jens Stage udløber hans kontrakt om et år, i så fald skal I jo tegne en ny med ham?

- Ja, det er en mulighed. Det kunne være rigtig dejligt hvis han vil det, siger Peter Christiansen.

Annonce

- Håbløse belgiere

AGFs sportschef er ikke imponeret af forløbet, hvor den belgiske klub Zulte Waregem har forsøgt at presse AGF til at sælge Jens Stage.

Ifølge B.T. har klubbens direktør Eddy Cordier haft et møde med AGF. Senere har han rejst til Aarhus uforløst, men den udlægning kan Peter Christiansen ikke helt genkende.

- Jeg har aldrig talt med ham face-to-face, så den oplysning B.T. har kan jeg afkræfte. Jeg ved ikke hvilket agentfirma, de har deres informationer fra. Men det er en lodret løgn. Jeg har ikke haft et direkte møde med Eddy Cordier (klubdirektør, red.).

- Jeg har oplyst dem om, at vi ikke kunne de dage, fordi vi var på et bestyrelsesseminar. Og at der ikke var nogen grund til, at de kom for de peanuts - de penge - de havde smidt i puljen. Ud fra det var der ikke noget grundlag til at tage en snak.

- Jeg må sige, at det er en dybt uprofessionel og latterlig tilgang at komme herop, når de havde fået at vide i god tid, at vi ikke havde mulighed for et møde. Det er håbløst, mener Peter Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Fra fan til taktholder i et af verdens største metalbands: Bastian fra Aarhus har taget turen fra tilskuerpladserne og op på scenen

AGF For abonnenter

Og her så nogle af de ting, vi har lært af de første AGF-testkampe

Annonce