Annonce
AGF

AGF slog Horsens i tirsdags-test

AGFs Bror Blume udlignede mod AC Horsens. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Bror Blume og Nicklas Helenius stod for de århusianske scoringer i træningskampen på Fredensvang, hvor AGF havde 22 spillere på græs.
Annonce

FODBOLD: Tirsdag eftermiddag testede AGF-truppen formen i en træningskamp mod Superliga-kollegerne fra AC Horsens. Og det blev til århusiansk sejr på 2-1 - målscorere Bror Blume og Nicklas Helenius.

AGF stillede med to vidt forskellige hold i de to halvlege. Før pausen var det en flok af helt unge spillere garneret med mere rutinerede kræfter i Frederik Tingager, Jesper Juelsgaard, Kevin Diks og Patrick Mortensen, mens det i 2. halvleg i højere grad lignede en art A-kæde i forhold til søndagens opgave på Ceres Park mod Brøndby.

Det var William Eskelinen på mål, Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Sebastian Hausner og Casper Højer i bagkæden, Nicolai Poulsen, Mustafa Amini og Bror Blume på den centrale midtbane – og Gift Links og Jakob Ankersen på kanterne samt Nicklas Helenius helt fremme.

De røg på banen efter en pauseføring på 1-0 til Horsens – på en scoring af den tidligere Lyseng-spiller Mikkel Qvist – og satte sig fuldstændigt på gæsterne i de sidste 45 minutter.

Det førte til flere store chancer, men først midt i halvlegen lykkedes det for Bror Blume at udligne. Tre minutter før tid hamrede Helenius så bolden i nettet til slutresultatet mod et noget amputeret Horsens-mandskab, der blandt stillede med tre lokale lånespillere: Jacob Torp og Mike Vestergaard fra Aarhus Fremad samt Jacob Green-Pedersen fra VSK Aarhus.

I de første 45 minutter udmærkede flere af de helt unge AGFere sig. Midtbanen bestod af Magnus Anbo, Mads Bager og Benjamin Hvidt – og især de to førstnævnte viste lovende takter inde i maskinrummet, mens også Mikkel Møller Lassen viste sig godt frem på venstre back.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Annonce