Annonce
AGF

AGF-spillere: Det er fladt uden tilskuere

Papfigurer kommer til at fylde en del på tribunerne på Ceres Park torsdag aften. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Både Jakob Ankersen og Nicolai Poulsen erkender, at fodbold ikke bare er fodbold, når tilskuerne mangler på stadion.
Annonce

FODBOLD: Som det ser ud lige nu, kommer AGF til at spille resten af sæsonen uden tilskuere.

Århusianerne, aktuelt nummer tre i Superligaen, genstarter sammen med Randers torsdag aften den bedste danske fodboldrække på Ceres Park.

Fansene sidder derhjemme i sofaen, bag rattet i bilen på Tangkrogen, men ikke på stadion.

- Det bliver en flad fornemmelse. Alle vil selvfølgelig helst spille foran tilskuere, så det er noget af det rigtigt fede ved fodbold, der her bliver taget væk. Det er jo dem, vi spiller for, og det er jo det, man som dreng rendte rundt og drømte om, at man en dag skulle, siger midtbanespiller Nicolai Poulsen.

- Det bliver underligt, og det bliver slet ikke det samme, men vi må få det bedste ud af det. Tilskuerne er jo med til at hive de sidste procenter ud af os spillere, før og under kampene, så nu er det op til os at peppe hinanden op, så vi bliver klar, kommer det fra Nicolai Poulsen.

Jakob Ankersen glæder sig til at komme i gang med at spille fodbold igen, men kriller i maven over at skulle spille for to udskiftningsbænke, en håndfuld vagter og nogle mere eller mindre velklædte journalister, har han ikke ligefrem.

- Det bliver jo ikke ligesom en almindelig fodboldkamp, for fodbold er jo lige så meget fans og stemning som alt det andet, og det får vi ikke med. Det gør, at det mere bliver a la en træningskamp-feeling, men dog om tre point. Så det handler om, hvordan man som spiller får sat sig selv op, når nu fansene ikke er på plads til at hjælpe én, siger kantspilleren.

Bliver det muligt at skrue den op tæt på 100 procent uden tilskuere?

- Vi viste i hvert fald i Silkeborg, hvordan man ikke skal gøre. Så vi har da lidt erfaring på det område. Nu har vi har haft god tid til at forberede os på, så det er ikke noget, der dukker op pludseligt, og derfor tror jeg på, at det bliver anderledes denne her gang.

Hvad lærte I af den kamp?

- Det er ved at være lang tid siden, men det viste os, at vi ikke bare kan gå halvt ind til noget. Det gør bare noget ved én, at man kan høre fansene på tribunerne, og det er vi nødt til at lægge fra os mod Randers, for der kommer ikke tilskuere. Vi skal være fokuserede på det, vi kan påvirke, og det er det inde på banen, siger Jakob Ankersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce