Annonce
AGF

AGF-sportschef: Vi har forskellige scenarier, som vi arbejder ud fra

AGF arbejder på en række scenarier for at finde frem til hvordan spillerne bedst kan holde sig i gang i løbet af de næste 14 dage. Foto: Axel Schütt
AGF overvejer hvordan de kan holde deres spillere mest muligt i gang ud fra de givne omstændigheder i de næste 14 dage. Det kan være ved individuel træning eller i mindre grupper på Fredensvang, udtaler sportschef Peter "PC" Christiansen til klubbens hjemmeside.

FODBOLD: Det meste af fodboldverden er efterhånden lukket ned på grund af corona-virus. Premier League, Bundesligaen, Serie A og den danske Superliga.

AGF har ligesom det meste af landet lukket ned for Fredensvang, hvor det lige nu kun er spillere, trænere og ledere omkring Superligaholdet, der har adgang til klubbens træningsanlæg. Mens der er lukket ned for det meste af landet i de næste 14 dage, så handler det for klubben om at holde spillerne mest muligt i gang ud fra de givne omstændigheder, så de er bedst muligt rustet, når ligaen genoptages.

Sådan lyder det på AGFs hjemmeside.

- Som alle andre følger vi nøje situationen og tilpasser os den på bedst mulig vis. Det betyder også, at vi er i gang med at planlægge, hvordan spillerne de kommende to uger skal holde sig i gang. Om det betyder, at de skal træne individuelt eller i mindre grupper på Fredensvang , afhænger lidt af, hvordan situationen udvikler sig. Vi har forskellige scenarier, vi arbejder ud fra, siger sportschef Peter 'PC' Christiansen til AGFs hjemmeside.

Mens Superligaholdet stadig har sin gang på Fredensvang, så er al træning og kamp lukket ned for klubbens ungdomshold de næste 14 dage. Klubbens administration arbejder også hjemmefra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Her er planen: Dagtilbud og folkeskoler i Aarhus åbner gradvist over flere dage

AGF

AGF tilbyder trofaste fans penge tilbage

Østjylland

Østjyder valfarter til de smukke steder på Djursland - men de er gode til at holde afstand

Annonce