Annonce
AGF

AGF-sportschef: Vi har forskellige scenarier, som vi arbejder ud fra

AGF arbejder på en række scenarier for at finde frem til hvordan spillerne bedst kan holde sig i gang i løbet af de næste 14 dage. Foto: Axel Schütt
AGF overvejer hvordan de kan holde deres spillere mest muligt i gang ud fra de givne omstændigheder i de næste 14 dage. Det kan være ved individuel træning eller i mindre grupper på Fredensvang, udtaler sportschef Peter "PC" Christiansen til klubbens hjemmeside.
Annonce

FODBOLD: Det meste af fodboldverden er efterhånden lukket ned på grund af corona-virus. Premier League, Bundesligaen, Serie A og den danske Superliga.

AGF har ligesom det meste af landet lukket ned for Fredensvang, hvor det lige nu kun er spillere, trænere og ledere omkring Superligaholdet, der har adgang til klubbens træningsanlæg. Mens der er lukket ned for det meste af landet i de næste 14 dage, så handler det for klubben om at holde spillerne mest muligt i gang ud fra de givne omstændigheder, så de er bedst muligt rustet, når ligaen genoptages.

Sådan lyder det på AGFs hjemmeside.

- Som alle andre følger vi nøje situationen og tilpasser os den på bedst mulig vis. Det betyder også, at vi er i gang med at planlægge, hvordan spillerne de kommende to uger skal holde sig i gang. Om det betyder, at de skal træne individuelt eller i mindre grupper på Fredensvang , afhænger lidt af, hvordan situationen udvikler sig. Vi har forskellige scenarier, vi arbejder ud fra, siger sportschef Peter 'PC' Christiansen til AGFs hjemmeside.

Mens Superligaholdet stadig har sin gang på Fredensvang, så er al træning og kamp lukket ned for klubbens ungdomshold de næste 14 dage. Klubbens administration arbejder også hjemmefra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce