Annonce
AGF

AGF stadig 3'er efter 2-0 sejr over OB: Superligaen spiller videre på nettet

Hvorvidt Benjamin Hvidt spillede i "kampen" mod OB, melder historien ikke noget om. Foto: Ole Nielsen.
En ny hjemmeside simulerer de aflyste kampe i Superligaen. Og her holder AGF stædigt fast i tredjepladsen.
Annonce

FODBOLD: Coronavirussen har lukket det meste af Danmark ned, inklusive Superligaen, og ingen ved, hvornår de danske fodbolde kommer til at rulle igen.

Men nu er der alligevel et lille lys i mørket til Superliga-hungrende fodboldfans. På hjemmesiden Corona Ligaen spiller ligaen nemlig videre, omend i en simuleret udgave. Og her har AGF lige slået OB 2-0.

"OB fortsætter med at være en skygge af sig selv. Der er ingen bid i de få afslutninger de kommer frem til, men det værste er næsten at kreativiteten på holdet er hel væk. AGFs Mustapha Bundu ser igen ud til at være kommet i omdrejninger og med de to mål er han klubbens topscorer. AGF er nu matematisk sikre på Top 6 og vil bruge slutspillet på at nå så højt op som muligt, mens OB skal kæmpe for at beholde deres nuværende 9. plads," står der i "kampreferatet" fra hjemmekampen mod fynboerne.

I samme runde har Brøndby slået Sønderjyske 1-0, mens FCK har tabt 0-1 til Lyngby på udebane. Dermed er AGF stadig på tredjepladsen med to point ned til Brøndby og seks op til FCK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Annonce