Annonce
AGF

AGF-stopper: Det var en rigtig grim kamp

Frederik Tingager (med ryggen til) på vej hen mod Jens Stage efter AGFs første mål i kampen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
AGF-stopper Frederik Tingager rendte rundt med krampe i slutminutterne af torsdagens opgør mod Sønderjyske, og mener, at der er meget, der kan finpudses frem mod de europæiske playoff-kampe.

FODBOLD: AGF-midtstopper Frederik Tingager lignede en meget træt mand i de sidste 20 minutter af torsdagens opgør mod Sønderjyske, og han var direkte impliceret i to kæmpe chancer til gæsterne, der kunne have betydet et andet udkomme, end de tre point århusianerne endte med at hive hjem.

Efter slutfløjtet blev han udmattet liggende i græsset. Ingen kræfter til at juble.

- Ja, jeg var meget træt til sidst. Jeg fik krampe, og det var sgu et noget uheldigt tidspunkt. Det er lang tid siden, at jeg har spillet to kampe i træk indenfor så kort tid, men det er kun godt for mig, at jeg får nogle kampe. Så jeg må bare hjem og restituere, sagde han efterfølgende.

Allerede på søndag venter en ny opgave: Vejle på udebane.

Du har ikke brug for en lille pause?

- Det ved jeg ikke lige. Jeg føler egentlig, at jeg gerne vil spille alle kampe, så jeg kan komme i endnu bedre kampform. Det er det, jeg mangler lige nu.

Er det træthed, der gør, at de kommer frem til de store muligheder til Mart Lieder til sidst?

- Ja, både og. Den ene chance han får, er lidt en teknisk fejl langt oppe på banen, hvor de så kører en omstilling på os, og ved den anden mister vi også bolden ude i siden, og han vender på mig, men heldigvis redder Grabara. Han er bare klasse. Hatten af for ham. Det er to chancer, vi godt kunne have undgået, hvis vi havde været en tand skarpere, kom det fra Frederik Tingager, der var glad for de tre point og sikringen af førstepladsen i puljen, men ikke for spillet.

- Det er en rigtig grim fodboldkamp. Det må vi være ærlige og indrømme. Vi starter ok, og får også målet til 1-0, men vi spiller ikke godt nok, mangler noget ro på bolden, for hvis vi formår at holde på den og køre den lidt mere rundt, vil det også åbne Sønderjyske op. Men det er som om, at folk hellere vil slå vindere, og ja, jeg forstår godt, at man gerne vil imponere trænere, når man får chancen, men det var ikke lige det, vi havde brug for i en kamp som denne. Men vi får sejren, og det er det vigtigste, kom det fra AGFeren.

Tingager mener, at der er masser at arbejde med i de to sidste puljekampe inden Europa playoff-kampene.

- Jo flere sejre, jo mere selvtillid. Vi har brug for at spille med stort mod i de kampe, der kommer efter gruppespillet, for vi kan stå nok så længe og spille bolden rundt nede bagved, men det flytter ikke rigtig noget. Vi skal spille fremad og finde rummene. Det skal vi turde noget mere. Det er med at klø på og ikke falde ned i et mentalt hul, hvor det ikke betyder noget. Jeg vil rigtig gerne spille de sidste to kampe, for vi skal være helt skarpe, når vi skal ud i playoff-kampene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce