Annonce
AGF

AGF-stopper misser Brøndby-kamp: Har brækket hånden

Jesper Juelsgård får hjælp af sundhedsstaben, men måtte kort efter lade sig udskifte i mandagens kamp mod Horsens. Foto: Ole Nielsen.
Jesper Juelsgård måtte udgå i sejren over AC Horsens. Det viser sig, at AGFeren har brækket en knogle i sine ene hånd.

FODBOLD: Fosvarsspiller Jesper Juelsgård forlod mandagens hjemmekamp mod AC Horsens i stærke smerter.

AGFeren måtte lade sig skifte ud efter blot en halv times spil efter at have beskadiget sin venstre hånd, og det har efterfølgende vist sig, at han har brækket hånden.

Han pådrog sig i opgøret et brud på mellemhåndsknoglen på den næst-yderste finger.

- Det sker i en nærkamp allerede efter ti minutters spil. Jeg hører et lille knæk, men tænker ikke så meget mere over det, da jeg aldrig før har prøvet at brække noget. Men da jeg så på et hjørnespark snubler og lander på hånden, kan jeg mærke, at det er helt galt, og da jeg lidt senere vil skubbe Nicolai Brock-Madsen lidt væk, er der ingen kraft i min hånd, siger han.

- Og når man ikke kan bruge hånden til at skubbe og rive lidt med, kan man ikke forsvare ordentligt. Så der var ikke andet at gøre, lyder det fra Jesper Juelsgård, der - med hele underarmen bundet ind - var på træningsbanen torsdag, men ikke er aktuel til søndagens udekamp mod Brøndby.

- Det er et fint brud, så jeg undgik operation. Jeg har stadig smerter i hånden, men nu skal jeg have lavet en skinne, som jeg må spille med. Og det når jeg ikke inden søndag, kommer det fra AGFeren.

Århusianerne må også undvære midtbanespiller Nicolai Poulsen til opgøret mod Brøndby. Han afsoner sin anden karantæne-dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce