Annonce
Sport

AGF tabte til OB: Top-seks er i andres hænder

AGF havde svært ved at stoppe OBs Troels Kløve i Superligakampen mellem AGF og OB. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
I 20 minutter så det rigtig godt ud for AGF, da de mandag aften tog i mod OB. Kasper Lunding bragte AGF på 1-0, og tilskuerne kunne så småt dufte top-seks. To scoringer af gæsterne i den sidste halve time fik dog den duft til at forsvinde igen.

FODBOLD: Det så ellers ret godt ud for AGF. Kort efter pausen sendte Kasper Lunding bolden i nettet til 1-0. AGF var stod med det ene ben i top-seks, og alt syntes godt. OB ville det anderledes. De kom først på to returbolde og bragte sig på den måde foran.

Kampen begyndte med et intenst OB-pres. Efter fem minutters spil fik AGF dog ro på kuglen, og kampen blev mere lige. Det var AGF, der havde mest optræk til chancer, men de manglede hele tiden det sidste før det blev farligt.

Første halvleg var i det hele taget ikke særligt ophidsende. En enkelt gang kom Kasper Lunding igennem, men Sten Grytebust fik med det yderste af fingerspidserne fat i bolden, da den unge fremadstormende AGFer løb mod mål.

Kort efter var Patrick Mortensen tæt på også at få en omgang en-mod-en mod Grytebust. Linjedommerens flag fløj dog i vejret, og så stoppede den tango.

Anden halvleg startede straks mere lovende. Der var spillet under 30 sekunder før Bashkim Kadrii var stukket imellem AGFs stopperpar, Tingager og Juelsgård. OB-spidsen skød bolden rundt om Grabara i kassen, men også rundt om målet.

Annonce

Nu var vi der

To minutter senere blev Kasper Lunding ud af ingenting sendt afsted af Amini. Kometen satte hurtigt sin mand, og sekundet efter lå kuglen i kassen. 1-0, top-seks og ”nu er vi der” som en AGF-fan råbte. Det havde han jo ret i.

Efter scoringen blev AGF presset i bund. En enkelt gang fik de dog sendt en aflevering afsted mod Kasper Lunding, der løb en halvbanelængde med læderet for fødderne. Til sidst afleverede han bolden til Patrick Mortensen, der – igen fristes man til at sige – forsøgte sig med et lob. Uden held. Stadig 1-0. Men chancen gav dog lidt luft.

Så holdt lykken ikke længere. For efter 69 minutters spil blev gæsternes Anders K. Jakobsen sendt afsted. Han skød på mål. Grabara reddede. På returen sparkede Tingager forbi bolden, og så stod Bashkim Kadrii fri til at sende udligningen i mål. 1-1 og et dybfølt suk fra fansene, der kort forinden var der.

Ti minutter senere gjorde Troels Kløve ondt værre. Igen var Anders K. Jakobsen på spil. Hans afslutning blev reddet af Grabara, men igen røg returen ud til en fynbo. Troels Kløve headede til bolden, der endte i nettet. 1-2.

AGF forsøgte at komme frem til noget i slutminutterne, men gæsterne stod solidt i forsvaret, og var også det hold, der var tættest på at score til sidst.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Pladsmangel og dårlige faciliteter: Politiet drømmer om at flytte fra Politigården

Annonce