Annonce
AGF

AGF-talenter fik bøllebank i Lyngby: U19-mandskab stadig uden point

AGF's U19-mandskab har naturligvis mødt Lyngby's ditto før, her fra en kamp i 2019. Lørdag tabte alle tre af AGF's ungdomshold dig i Lyngby. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Det blev antageligvis en kedelig tur hjem fra Kongens Lyngby for AGF's ungdomshold lørdag. Alle tre ligamandskaber tabte nemlig ganske eftertrykkeligt, og U19-mandskabet står derfor med nul point efter fire spillerunder.

FODBOLD: Måske slægter ungdomsholdene på Fredensvang i virkeligheden førsteholdet mere på, end man umiddelbart lige kunne tro.

For mens David Nielsens mandskab ikke har samlet mange point i starten af denne sæson, ja, så er tilfældet faktisk præcis det samme for århusianernes ungdomsspillere.

Lørdag fik alle tre mandskaber sig et lag tæsk af Lyngbys ditto efter en tur til det sjællandske. Værst gik det ud over U15-holdet, der fik sig en syngende lussing af Lyngbys U15-drenge anført af Aksel Jørgensen, der bankede et hattrick ind bag AGF'erne.

Annonce

AGF's ungdomshold

  • Lyngby U19 - AGF U19 4-0

Mål: 1-0 Adam Vendelbo Clement (12.), 2-0 Alexander Petræus (16.), 3-0 Lucas Boel Hey (26.), 4-0 Marius Jacobsen (65.)

  • Lyngby U17 - AGF U17 4-1

Mål: 1-0 Mathias Kaarsbo (47.), 2-0 Theis Aarøe (56.), 3-0 William Rohmann Steindorsson (66.), 3-1 Laust Kaastrup Kjær (83.), 4-1 Paul Claes Nielsen (91.)

  • Lyngby U15 - AGF U15 6-0

Mål: 1-0 Aksel Jørgensen (37.), 2-0 Aksel Jørgensen (54.), 3-0 Ian Josue Perez Perez (58.), 4-0 Ian Josue Perez Perez (70.), 5-0 Kasper Elmsted Kastrup (77.), 6-0 Aksel Jørgensen (82.)

Hos U19-mandskabet er det indtil videre blevet til lutter nederlag, og det fortsatte altså lørdag, hvor det blev til et nederlag på 4-0, der efterlader drengene på en sidsteplads med nul point og en målscore på 2-14.

U17-holdet stod for AGF'ernes eneste scoring lørdag, da Laust Kaastrup Kjær fik reduceret i kampens afsluttende minutter. Stillingen var dog allerede 3-0 til hjemmeholdet på daværende tidspunkt, så det var alt andet lige for sent for de århusianske gæster at sætte et comeback i søen.

Om præcis en uge, 18. september, skal de tre ungdomshold på ny i aktion, og igen må de forberede sig på en pæn køretur, for denne gang skal de til Vestegnen og møde Brøndbys talenter på udebane.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er Aarhus’ bedst bevarede hemmelighed

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Musikken fylder Aarhus: Så er der Spot-party i provinsen

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Debat

Ulovlige byggerier i Aarhus: Det skal nok blive kønt, hvis alle bare får tilgivelse

Kultur

Se video med Tom Kristensens Le Mans-bil bygget 1:1 i Lego

Alarm 112

Politiet søger hjælp til at identificere medgerningsmand: Overfaldt tre mænd samme aften

AGF For abonnenter

Skadesoverblik i AGF: Knæskade driller Gift Links

AGF

Bagkanten: Patrick Olsen er pludselig kommet i klemme i AGF, men betyder det, at han skal se langt efter spilletid fremover?

Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Alarm 112

Drabet på Væddeløbsbanen: Modstridende forklaringer mudrer billedet af drabet

Annonce