Annonce
Aarhus

AGF-talenter leverer dagligvarer: Jacob tager cyklen rundt med varer til pensionister

Jacob Reus, der er en talentfuld fodboldspiller i AGF, leverer dagligvarer til Elin Donbeck Ebbesen i Holme. Foto: Flemming Krogh
En flok kvikke fodboldtalenter fra AGF bruger deres fritid på at køre rundt med dagligvarer. Jacob Reus, der spiller på U19-holdet, tager cyklen, når han skal rundt til pensionister i den sydlige del af byen.

AARHUS: Det er en usædvanlig veltrænet ung mand, der ankommer på sin cykel til det røde rækkehus på en bakke i Holme. Jacob Reus er en talentfuld fodboldspiller, der er en del af AGFs U-19 hold.

Ligesom sine holdkammerater er han sendt hjem i denne tid. Holdet er forment adgang på Fredensvang hvor det udelukkende er spillerne fra førsteholdet, som har adgang.

Udover at spille fodbold går Jacob Reus i 2.G på Marselisborg Gymnasium, som også er lukket ned i denne tid. Derfor skal Jacob Reus passe sin skole hjemmefra og desuden være flittig til at selvtræne.

- Jeg løber nogle ture og laver øvelser derhjemme på stuegulvet, siger Jacob Reus, som netop har afleveret en pose med dagligvarer, som han havde med i sin rygsæk.

Ligesom sine holdkammerater har han sagt ja til at stille op som cykelbud. AGF har nemlig indgået et samarbejde med en række Føtex-butikker i Aarhus.

Man bestiller sine varer via telefon eller mail, hvorefter de bliver leveret af en spiller fra et af AGFs ungdomshold.

AGF bringer ud i samarbejde med Føtex

  • Du bestiller varer ved at ringe til kundeservice i Tilst på 89 30 32 32, mandag-fredag klokken 08.00-14.00, eller ved at sende en mail til til AGFBringerUd@foetex.dk. Hvis du bestiller inden klokken 14 mandag-torsdag, bliver varene leveret dagen efter
  • Betaling sker på mobilepay til 790888 tilhørende ”DS-Events” i forbindelse med ordreafgivelse. Der bliver lagt 10 kroner til prisen for bæreposer til varerne
  • Varerne leveres til hoveddøren mellem klokken 15.00-20.00 mandag-fredag. Du skal være i hjemme i dette tidsrum
  • Følgende varehuse er med i "AGF bringer ud": Føtex City Vest, Føtex Storcenter Nord, Føtex Viby, Føtex Skejby, Føtex Holme, Føtex Egå og Føtex Frederiks Allé
  • Du skal bo i et af følgende postnumre for at få bragt maden ud: 8000 Aarhus C, 8200 Aarhus N, 8210 Aarhus V, 8220 Brabrand, 8230 Åbyhøj, 8240 Risskov, 8250 Egå, 8260 Viby J, 8270 Højbjerg, 8520 Lystrup, 8530 Hjortshøj eller 8310 Tranbjerg J
Annonce

Glad for hjælpen

Det er især ældre borgere, der har valgt at sige ja til at få deres varer leveret ved døren i denne tid, hvor corona-smitten hersker.

Varene, som Jacob Reus har med i dag, er til Elin Donbeck Ebbesen på 74 år, som bor i rækkehuset. Normalt handler den friske pensionist selv ind. Men i denne tid foretrækker hun at få dagligvarerne leveret.

- Min mand er syg. Jeg vil ikke risikere at tage smitte med hjem fra et supermarked, siger den smilende kvinde, der netop har modtaget en hvid pose med varer, som Jacob Reus leverede på god afstand.

Elin Donbeck Ebbesen er imponeret over, at de unge fodboldspillere hjælper til.

- Det er nogle kvikke knægte. Når de skal samle penge ind til en udlandstur, håber jeg de kommer forbi her, så skal jeg nok støtte dem.

Muligheden for at få varer bragt ud fra den lokale Føtex læste Elin Donbeck Ebbesen om i Stiften. Hun er imponeret over, at de unge fodboldspillere hjælper til. Foto: Flemming Krogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Overblik: Læs alt om AGFs nederlag til FC Midtjylland

Annonce