Annonce
AGF

AGF tester den rustne kampform mod sig selv

AGF-cheftræner David Nielsen er helt rolig ved, at holdet ikke møder modstand fra anden side inden næste torsdags kamp mod Randers FC. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Århusianerne skulle have mødt AC Horsens i en testkamp på fredag, men den bliver ikke til noget. Så AGF nøjes med en intern kamp.

FODBOLD: Mens andre Superliga-klubber gør klar til at spille en eller to træningskampe mod andre hold de kommende dage som klargøring til genstarten på Superligaen, har AGF valgt kun at spille én intern kamp som forberedelse.

Eller rettere: Det har AC Horsens valgt for AGF.

- Vi spiller mod os selv på fredag. Vi havde jo arrangeret en kamp mod Horsens, men den blev ikke til noget, fordi de ikke ville betale for corona-tests til deres spillere, lyder det fra AGF-cheftræner David Nielsen.

AGF og Horsens skulle efter planen være drønet sammen på fredag, men da Divisionsforeningens protokoller kræver en corona-test af alle spillere inden eventuelle træningskampe klubber imellem, har Horsens altså aflyst. De holder på pengene.

- Men det er egentlig ikke noget problem for os, for vi spiller mod os selv, og så får vi alle mand i kamp. Alle får 90 minutter, og det havde alle mand jo ikke fået mod Horsens, siger David Nielsen, der siden opstarten på holdtræningen i sidste uge har rådet over en skadesfri trup.

Det gør det så også nemmere at kunne spille 11 mod 11. Og stadig bevare kvaliteten.

I kunne vel godt have fundet en anden modstander, hvis I ville?

- Jo, det kunne vi godt, hvis vi ville gøre en indsats for det, men det har vi vurderet ikke er nødvendigt, når vi kan gøre det andet. Så det er helt fint, kommer det fra AGF-træneren.

Fredagens interne kamp bliver naturligvis spillet for lukkede døre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tivoli Friheden stækkes kort før åbning: Cobraen må ikke køre normalt på grund af smittefare

AGF

AGF-spillere: Det er fladt uden tilskuere

Aarhus

Dagens måske mærkeligste nyhed: Blæst og corona får vores varmeregning til at stige kraftigt

Annonce