Annonce
AGF

AGF tester formen mod lokalrivaler lørdag

Tirsdag vandt AGF 3-0 over Horsens i en træningskamp. Lørdag skal Alexander Munksgaard og århusianerne igen i kamp, når de møder Randers FC ude. Foto: Ole Nielsen
AGF og Randers FC er blevet enige om at spille træningskamp lørdag middag på Cepheus Park i Randers.

FODBOLD: AGF tog tirsdag den anden sejr i optakten til den nye Superliga-sæson, da de på udebane besejrede Horsens 3-0.

Lørdag middag skal AGFs tropper endnu engang i kamptøjet, når de møder lokalrivalerne fra Randers FC. Kampen spilles klokken 13.00 på Cepheus Park, hvor der er gratis entre.

- 3F Superligaen starter lige om lidt og vi skal op på niveau ganske hurtigt. Så vi har travlt, arbejder hårdt, og ser frem til de næste kampe, hvor det altid er godt at få prøvet sig af mod andre superliga-hold, siger cheftræner David Nielsen til AGFs hjemmeside.

Kort efter kampen i Randers rykker AGF-truppen på træningslejr i Tyskland.

AGF åbner den nye Superliga-sæson mod Hobro IK den 15. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se listen og prisen: Kommunen har solgt 32 ejendomme siden 2007

Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Annonce