Annonce
AGF

AGF tilbyder trofaste fans penge tilbage

AGF-fans får ikke mulighed for at juble med spillerne i resten af sæsonen. Derfor tilbyder klubben nu penge retur. Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Sæsonkortholdere får penge retur, fordi de ikke må komme på stadion i resten af superligasæsonen.

AARHUS: AGF-tilhængere, der har købt sæsonkort til superligaklubbens hjemmekampe, kan nu få en del af deres penge refunderet.

Som konsekvens af, at resten af sæsonen skal spilles uden tilskuere - hvis den overhovedet bliver genoptaget - er der penge på vej til sæsonkortholderne fra den århusianske klubkasse.

- Det er stadigvæk vores forventning, at de resterende kampe gennemføres, men desværre uden tilskuere.

- Derfor tilbyder vi nu, at vores sæsonkortholdere kan få tilbagebetalt et beløb, der forholdsmæssigt svarer til det antal kampe, de nu misser, siger AGF's administrerende direktør, Jacob Nielsen, i en pressemeddelelse.

Tilskuerne går glip af de to resterende hjemmekampe i grundspillet mod Randers og OB foruden kampene i det efterfølgende slutspil.

- Det vil være uklædeligt af os, hvis vi ikke tilbød denne tilbagebetaling, og selv om hele situationen rammer os på pengepungen, så gør det endnu mere ondt, at vores mest trofaste fans ikke kan være på tribunerne i et sportsligt spændende forår, siger Jacob Nielsen.

Ifølge klubben har nogle sæsonkortholdere allerede tilkendegivet, at de ikke ønsker penge tilbage.

Derfor kan de i stedet vælge at donere beløbet til enten en fanzone på det kommende, nye stadion, en "velkommen tilbage-fest" eller til AGF's talentarbejde.

AGF ligger aktuelt på tredjepladsen i Superligaen, der på grund af coronakrisen har ligget stille siden 9. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tivoli Friheden stækkes kort før åbning: Cobraen må ikke køre normalt på grund af smittefare

AGF

AGF-spillere: Det er fladt uden tilskuere

Aarhus

Dagens måske mærkeligste nyhed: Blæst og corona får vores varmeregning til at stige kraftigt

Annonce