x
Annonce
AGF

AGF-topscorer: Fansene varmer mit hjerte

AGF's Patrick Mortensen har scoret til 1-0 mod AC Horsens. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Patrick Mortensen sparkede sig op på fjerdepladsen på Superligaens topscorerliste med sin scoring mod Horsens. Han skamroste efteropgøret holdets forsvarsspillere - og AGF-fansene

FODBOLD: Patrick Mortensen, AGF-målscorer til 1-0, var naturligvis en glad, lettet mand efter mandagens 2-1 sejr over AC Horsens.

- Det er en dejlig sejr. En perfekt start på foråret. Selvfølgelig vil vi altid gerne spille fint og poleret, men jeg vil sgu hellere spille ad helvede til og så vinde. Sådan var min kamp også. Det var ikke kønt, jeg havde det svært, men jeg fik scoret, og det var det vigtigste. Det er de tre point, der tæller i sidste ende, lød det efter opgøret fra Mortensen, der nu er på ni sæsontræffere i Superligaen og dermed på en delt fjerdeplads på topscorerlisten.

Han erkendte, at det blev lige en tand for hektisk i slutminutterne, hvor hjemmeholdet pressede på for en udligning. Så nej, det var ikke et AGF-mandskab i kontrol.

- Det er svært at føle, at man er i kontrol mod Horsens. Det er fandeme et svært hold at spille mod med deres lange bolde og deres store fysik. Alt i alt står vi godt imod, selvom de får deres dødbolde, men når man ser på gennem hele kampen, hvor mange situationer, de har, synes jeg, at forsvaret gør det fantastisk, kom det fra angriberen, der roste de mange medrejsende AGF-fans, der havde turen til Horsens.

- Det er fantastisk at se, at der en kedelig, kold mandag aften kommer så mange. Det varmer mit hjerte. Det overrasker mig ikke, for de er der altid, men det er bare fedt.

Betyder det noget i en kamp som den her?

-Ja, selvfølgelig gør det det. Vi kan høre dem hele kampen, og der findes ikke noget bedre end at få lov til at score, og så kunne løbe ud og juble med dem. Det er stort, sagde Patrick Mortensen. - Kampen viser mig, at vi kan vinde på mange måder. Banen var egentlig ok, men det var svært, og så må finde andre dyder frem end det pæne spil, og det gør vi. Vi kunne ikke rigtig få sat et højt pres på grund af deres lange bolde. På fredag på hjemmebane venter der jo nok en sumpet bane, så det er måske nogle af de samme ting, vi skal finde frem, lød det fra AGF-topscoreren.

AGF skal i aktion på fredag igen. Her venter Hobro på Ceres Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Supermarkeder mærker stigning i omsætning: Ris, pasta, mel og andre basisvarer hitter i indkøbskurvene

CORONAVIRUS

Liveblog: Særfly til Peru med danskere bliver længste SAS-flyvning - og WHO spår en million smittede snart 

Annonce