Annonce
AGF

AGF-træner: Der er kun gode hold tilbage, når du når til semifinalerne

David Nielsen ser frem mod den kommende semifinale mod AaB på udebane. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
AaB var på papiret den sværeste lodtrækning til DBU Pokalen semifinalerne. AGF-træner David Nielsen vælger at fokusere på, at hans hold kun er én sejr fra en finale.

FODBOLD: En flok nordjyder står i vejen for fodboldklubben AGF's drøm om en ny deltagelse i en pokalfinale. Torsdag aften fik en lettere begejstret Horsens-træner Bo Henriksen æren af at trække de blå bolde opad bowlen og finde modstanderne til de kommende semifinaler.

Det endte som bekendt med, at Horsens-træneren fik sit ønske opfyldt og skal møde Sønderjyske på udebane, mens AGF og AaB skal kæmpe om den anden finaleplads i Aalborg.

AGF-cheftræner David Nielsen er ganske godt tilfreds med trækningen.

- Når du kommer til semifinalen, så er der kun gode hold tilbage. Vi glæder os til at spille kampen mod AaB, men der er mange vigtige opgaver for os inden vi kommer dertil. På papiret er det den sværeste lodtrækning, men når du er nået frem til en semifinale, så er der kun gode modstandere tilbage. Du skal kunne slå et hold som AaB, hvis du vil i en finale, lyder det.

- Der er kun en kamp tilbage inden finalen. Det er det, som vi forholder os til, så er det lidt ligegyldigt, hvem vi møder, siger David Nielsen.

AGF var senest i en pokalfinale i 2016, hvor man tabte 1-2 til FC København i Parken.

Årets semifinaler spilles 22. og 23. april.

AGF er den klub, der har vundet pokalturneringen flest gange herhjemme. Ni gange har spillerne i hvidt løftet trofæet. Sidste gang var 1996, da man vandt 2-0 over Brøndby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

- Skal vi slice ham her? Truede ung mand med kniv og sparkede sidespejl af politibil

Annonce