Annonce
AGF

AGF-træner: Kæmpe cadeau til spillerne for at grave tre point ud af sådan en kamp

Hjemmeholdets Yuriy Yakovenko og AGFs Sebastian Hausner i fight om boldens gunst. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix.
AGF-cheftræner David Nielsen erkendte efter kampen i Esbjerg, at der var meget lidt, der fungerede som det skulle indenfor kridtstregerne. Det gjorde nu kun sejren ekstra sød.

FODBOLD: Det vil være direkte forkert at påstå, at AGFs cheftræner ligner en kæk skagbo med kagekrummer i skægget, når hans hold lige har vundet en fodboldkamp.

Der er mere noget uforløst tordensky over mimikken. Således også søndag aften efter 2-1 over Esbjerg:

- Det blev lige nøjagtigt ligesom, vi havde forudset, det ville blive. Esbjerg er et bøvlet hold at spille mod, for de har nogle gode spillere. Vi kommer tidligt foran, og det var egentlig lidt ubehageligt, for man kan nemt give for meget spil og initiativ væk. Og det blev sådan, lød det fra David Nielsen, der hentydede til Mustapha Bundus mål til 1-0 allerede efter ni minutters spil. Det gav ikke just medvind i Esbjerg.

- Det gav en dårlig respons, hvor vi langt ude fra går fuldstændig i forsvars-mode, og tror, at vi skal redde den hjem. Det var et udbrud, der aldrig ville holde hjem, sagde han med alvorlig mine.

Og nej, i forhold til den spillemæssige levering, var der ikke meget at glæde sig over for cheftræneren. Specielt ikke før pausen, hvor meget lidt fungerede for AGFerne indenfor kridtstregerne.

Annonce

Alt gik galt

Men var det Esbjerg, der var gode eller dine spillere, der ikke var nok til stede?

- Vi har været supergode i en periode, spillet fantastisk, presset fantastisk, og alt muligt. I dag (søndag, red.) var det ikke det, det handlede om, for vi havde ikke nok kvalitet i spillet og kom lidt skævt ud til kampen. De tager os lidt på sengen, og rammer os på nogle områder, vi ikke havde regnet med. Så alt gik sådan set galt, kom det fra David Nielsen.

- Og derfor skal spillerne også have alt muligt cadeau for at grave tre point ud af den her kamp. Det var vildt lavet. Forskellen på et og tre point er jo gigantisk stor, sagde han.

- De scorer et tilfældigt mål, der dumper ned oppefra, og så gør vi det samme i den anden ende. Det er jo fantastisk for os, og en super fed måde at vinde på. Det minder lidt om vores sejr over OB på udebane, hvor Amini også scorede. Og vi skal også kunne vinde på den her måde, hvis vi vil spille med i toppen.

Hvordan går det med AGF's forhandlinger med David Nielsen - hør ham selv svare ovenpå endnu en sejr

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spørgsmål om habilitet: Jamen, er det ikke bare politik

Bünyamin Simsek er en kontant mand, rap og skrap i replikken. Som medlem af Venstres gruppe på syv er hans indflydelse i Aarhus Byråd begrænset. Blokken af socialdemokraterne og deres medspillere SF, Enhedslisten og Radikale kan skabe flertal, så rådmanden for teknik og miljø kan have svært ved at komme igennem med sine ideer. Sådan er politik. Så Simsek forsøger at markere sig på andre måder. Han har ikke spor imod at diske op med anderledes og provokerende ideer og forslag, og han går ikke af vejen for en god diskussion og et verbalt slagsmål. For eksempel som da han gik ind i sagen om p-pladserne ved fiskeforretningerne på havnen for nylig. Her tog han parti for de erhvervsdrivende, helt i pagt med Venstres holdninger. Det er også, hvad han gør i den sag, der nu er til diskussion. To medlemmer af byrådet mener, at Simsek har været lovlig tæt på erhvervsmanden Martin Busk, der har interesser i Risskov. De to byrådskolleger mener, at Simsek har været lidt for langt fremme i skoene i en sag, hvor Busk har søgt om lov til at udstykke en grund på Rolighedsvej 16 A i Risskov i to. Juridisk Afdeling i Aarhus Kommune har behandlet klagen fra de to politikere, og svaret er utvetydigt: Simsek er ikke inhabil i sagen. Rådmanden har holdt møder med Busk, de to er medlemmer af den samme forening, Det Borgerlige Skydeselskab, og de har været på rejser i Tyrkiet sammen med en del andre. Så de to klagere fra Enhedslisten og Radikale synes, de taler rigeligt meget sammen. Men er det ikke bare politik, det Simsek har gjort? Politikere går ind i et parti, der passer med deres synspunkter, og plejer interesser for de mennesker, som er på samme politiske linje. Det gør vel ikke kun Simsek, men det gør alle andre politikere. Det er en del af deres job. Og de forsøger at fremme de synspunkter, som deres parti og de selv repræsenterer. Så længe indstillinger til byrådet og afgørelser, de træffer, er inden for de gældende love og regler er der ingenting at komme efter. Det er vel også det, juridisk afdeling siger med afgørelsen.

Aarhus

Nu bliver det alternativt: Byrådet diskuterer ældrepolitik for træer

Aarhus For abonnenter

Mads mistede sin lillebror til sjælden kræftsygdom: 'Jeg har aldrig oplevet noget, der var mere smertefuldt'

Annonce