Annonce
AGF

AGF-træner: Kæmpe cadeau til spillerne for at grave tre point ud af sådan en kamp

Hjemmeholdets Yuriy Yakovenko og AGFs Sebastian Hausner i fight om boldens gunst. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix.
AGF-cheftræner David Nielsen erkendte efter kampen i Esbjerg, at der var meget lidt, der fungerede som det skulle indenfor kridtstregerne. Det gjorde nu kun sejren ekstra sød.

FODBOLD: Det vil være direkte forkert at påstå, at AGFs cheftræner ligner en kæk skagbo med kagekrummer i skægget, når hans hold lige har vundet en fodboldkamp.

Der er mere noget uforløst tordensky over mimikken. Således også søndag aften efter 2-1 over Esbjerg:

- Det blev lige nøjagtigt ligesom, vi havde forudset, det ville blive. Esbjerg er et bøvlet hold at spille mod, for de har nogle gode spillere. Vi kommer tidligt foran, og det var egentlig lidt ubehageligt, for man kan nemt give for meget spil og initiativ væk. Og det blev sådan, lød det fra David Nielsen, der hentydede til Mustapha Bundus mål til 1-0 allerede efter ni minutters spil. Det gav ikke just medvind i Esbjerg.

- Det gav en dårlig respons, hvor vi langt ude fra går fuldstændig i forsvars-mode, og tror, at vi skal redde den hjem. Det var et udbrud, der aldrig ville holde hjem, sagde han med alvorlig mine.

Og nej, i forhold til den spillemæssige levering, var der ikke meget at glæde sig over for cheftræneren. Specielt ikke før pausen, hvor meget lidt fungerede for AGFerne indenfor kridtstregerne.

Annonce

Alt gik galt

Men var det Esbjerg, der var gode eller dine spillere, der ikke var nok til stede?

- Vi har været supergode i en periode, spillet fantastisk, presset fantastisk, og alt muligt. I dag (søndag, red.) var det ikke det, det handlede om, for vi havde ikke nok kvalitet i spillet og kom lidt skævt ud til kampen. De tager os lidt på sengen, og rammer os på nogle områder, vi ikke havde regnet med. Så alt gik sådan set galt, kom det fra David Nielsen.

- Og derfor skal spillerne også have alt muligt cadeau for at grave tre point ud af den her kamp. Det var vildt lavet. Forskellen på et og tre point er jo gigantisk stor, sagde han.

- De scorer et tilfældigt mål, der dumper ned oppefra, og så gør vi det samme i den anden ende. Det er jo fantastisk for os, og en super fed måde at vinde på. Det minder lidt om vores sejr over OB på udebane, hvor Amini også scorede. Og vi skal også kunne vinde på den her måde, hvis vi vil spille med i toppen.

Hvordan går det med AGF's forhandlinger med David Nielsen - hør ham selv svare ovenpå endnu en sejr

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet afviser kritik fra hundelufter: - Er grundlaget til stede, foretager vi også de nødvendige anholdelser

Annonce