Annonce
AGF

AGF-træner roste samtlige spillere, men især Benjamin Hvidt

Bliver Mustapha Bundu og Mustafa Amini ikke klar til forårspremieren, er AGFs cheftræner helt rolig. Mod FC København fik han alle de svar, han gerne ville have fra dem, der i så fald skal spille i stedet.
Annonce

FODBOLD: David Nielsen havde – ikke overraskende – masser af ros til sine spillere efter fredagens sejr over FC København i finalen i The Atlantic Cup. Det manglede da også bare.

- Det var en super kamp på højt niveau, hvor vi præsterer rigtig, rigtig godt. Holdet spiller en flot kamp på alle parametre, så det var dejligt at se, kom det fra AGFs cheftræner, da anfører Niklas Backman havde hævet pokalen og det officielle holdvinder-foto var taget.

- Alle er skarpe, alle har lyst, alle vil, og det er det, det handler om i sådan en kamp her. Vi har så også evnerne til at udføre tingene. Vi har en lille periode i første halvleg, hvor vi kommer lidt på bagkant, men vi får hurtigt justeret. Vi kan kun være tilfredse for det er en rigtig dygtig modstander, vi er oppe mod, sagde Nielsen, der hev den brede pensel op af lommen, roste alle mand for solide præstationer, for et flot taktisk udtryk mod de forsvarende danske mestre.

Men særligt én spiller fik nogle ekstra ord med på vejen: Benjamin Hvidt, der set udefra spillede med en ikke tidligere set selvtillid, et stort mentalt overskud.

- Han spiller en fantastisk kamp på et vanvittigt højt niveau. Det var godt at se. Han har arbejdet hårdt, og virker til endelig også at være helt fri oppe i hovedet. Der er ikke rigtig nogen blokeringer, og det gør så også, at medspillerne stoler fuldt ud på ham. Det betyder meget for så unge en spiller, kom det fra David Nielsen, der til kampen havde valgt at lade både Mustapha Bundu og Mustafa Amini starte på bænken – på trods af at begge savner spilletid – ligesom islandske Jon Dagur Thorsteinsson var helt ude af truppen mod FCK.

For cheftræneren handler det om at bevare roen og dosere efter, hvor spillerne hver især er. De er alle tre i spil til en startplads mod Randers, lyder det. Hvis de altså kan spille sig på.

- De skal bare op i gear. Dem, der startede i dag, var klar til det, og dem, der kom ind fra bænken leverede også. Jeg synes, at vi står skarpt, for det handler om de spillere, der kommer til at spille mod Randers. Og alle leverede, sagde han.

Han afviste, at beslutningen om Amini og Bundu på bænken var et led i en plan om ikke at vise for meget før Randers-kampen.

- Det tænker vi ikke så meget over. Det vigtigste for os er, at vi er i stand til at koncentrere os om os selv og være i stand til at ramme det niveau, vi gerne vil, når turneringen går i gang. Og det gør vi. Jeg synes, at den fysiske test af spillerne er bestået, og vi kom gennem kampen uden alvorlige knubs, så det var godt. Vi er rigtig godt tilfreds med, hvor vi står, lød det fra træneren.

- Vi har mødt tre gode modstandere og har set stærke ud mod dem alle. Og på træningsbanen har tingene også fungeret. Så nu mangler bare den sidste klargøring hernede, inden vi drager hjem til Danmark og gør klar til næste weekend.

Hold kæft, vi er gode. Mustafa Amini og Mustapha Bundu fik minutter mod FCK, men spørgsmålet er, om det er nok til at stå skarpt næste søndag? Foto: Lars Rønbøg / FrontZoneSport)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce