Annonce
AGF

AGF-træner: Stor kredit til spillerne for deres indstilling

Cheftræner David NielsenFoto: Axel Schütt
Cheftræner David Nielsen føler, at hans hold har skabt et godt fundament til de kommende udfordringer i Superligaen. Ikke mindst mentalt, hvor kollektivet har vist sig stærkt i pressede situationer.
Annonce

FODBOLD: AGF har fået en god start på pointhøsten efter coronakrisen. Fire point i to kampe har endegyldigt sikret holdet en plads i medaljespillet og ikke mindst skabt et godt fundament for de kommende kampe i dysten om medaljer.

Inden søndagens sidste kamp i grundspillet indtager århusianerne tredjepladsen med 44 point og kan med en sejr over AaB slå et hul på ni point til nordjyderne på sjettepladsen.

Cheftræner David Nielsen er også godt tilfreds med den måde, som hans spillere har tacklet de første to kampe på.

- Der skal lyde en stor kredit til spillerne. Alle vi andre går rundt og lader som om, at det er en helt almindelig situation. Dem der ser på fodbolden, og jer der skal dække den, giver ikke, og det synes jeg heller ikke I skal, spillerne en undskyldning for noget som helst. Sandheden er, at de har gået to en halv måned, næsten tre, uden at spille en fodboldkamp. Den måde min gruppe spillere har håndteret det på i de to første kampe, er jeg rigtig glad for. Det var to meget vigtige kampe for os, som sagtens kunne have fået et andet udfald. Både i forhold til måden kampene er gået på, men også i forhold til de modstandere vi har været oppe mod, siger cheftræneren og roser sit hold for dets mentale styrke.

- Om noget har de her to kampe vist en mental robusthed i holdet og en ekstrem forståelse for det hele. Det, at du forstår, at et mål til sidst i Randers-kampen kvalificerer os til top seks. Det var spillerne klar over og viste det flot. Kampen mod OB var ligeledes en opgave, som krævede stor koncentration. OB er altid et svært hold at møde, fordi de er så dygtige til at spille. De fik også kreeret nogle chancer, men vi formåede at vinde den kamp også. Det er jeg glad for, lyder det.

Søndag kan AGF udbygge den gode stime med en gevinst i det nordjyske. Et hold, der har haft godt styr på i de seneste opgør.

- Aalborg på udebane er altid en stor mundfuld. Vi skal også op på næste niveau som hold, men det tror jeg også, at vi kommer i takt med, at vi får spillet vores kampe. Vi skal stadigvæk forberede os på en del ting, siger David Nielsen.

På hvilke områder?

- Individuelt og holdmæssigt er der noget formmæssigt og så er der timing i offensiven, som vi er nødt til at blive bedre til. Det kommer også med flere kampe og flere minutter. Rent holdmæssigt er det vigtigt, at vi finder vores rytme i vores angrebsmoment og forsvarsmoment, siger træneren og fortsætter:

- Vi har scoret to fantastiske mål, som nærmest var taget ud af vores skabelons-bog, men du vil altid gerne score flere mål Jeg synes, at vi har fået støbt et stærkt fundament, som vi bare skal bygge videre på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce