Annonce
Sport

AGF-træner tager til Vendsyssel

Mike Tullberg var tilbage i AGF som U19-træner i et år. Han skifter til Vendsyssel. Arkivfoto: Axel Schütt

Efter et år som træner for AGFs U19-hold, siger Mike Tullberg farvel til Fredensvang og goddag til Vendsyssel.

FODBOLD: Den 17. juni har Mike Tullberg sidste arbejdsdag på Fredensvang. Til den tid har han været tilbage i klubben i et år. Efter den dag vil han være på lønningslisten i Vendsyssel som assistenttræner for Jens Bertel Askou på den nordjyske klubs bedste seniorhold.

- Jeg har hele tiden haft ambitioner om at arbejde med seniorfodbold og nu er muligheden opstået i en klub, der tror meget på mig og som har en cheftræner, jeg kender og hvor jeg vil få et stort ansvar. Jeg kommer ind i en ambitiøs top 15 klub i Danmark og kan være med til at flytte en ung trup med spillere, der gerne vil udvikles sig. Det er ikke en mulighed man får mange gange. Så det er et tilvalg af noget nyt og bestemt ikke et fravalg af AGF, hvor jeg har været rigtig glad for at være, siger 32-årige Mike Tullberg til AGFs hjemmeside.

- Jeg er taknemmelig for, at AGF sidste år troede på mig som U19-træner og for, at vi nu har fundet en løsning, så jeg kan jagte den her mulighed. Jeg har haft en rigtig god tid i AGF blandt dygtige og kompetente kollegaer og chefer i et godt og professionelt talentmiljø, og jeg ønsker klubben alt det bedste og vil stadig være at finde på Ceres Park, hver eneste kan jeg kan, tilføjer Mike Tullberg.

I skrivende stund ligger Mike Tullbergs hold på en tredjeplads i U19-rækken med 34 point, dog har de spillet tre kampe flere end Brøndby, der ligger lige under dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce