Annonce
AGF

AGF-træner: Vi var det bedste hold

David Nielsen ( AGF - Træner) Superliga Fodbold Sønderjyske mod AGF mandag den 2 november 2020. Sydbank Park Haderslev.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Cheftræner David Nielsen var trods 1-1 og få tilspillede chancer tilfreds med AGF-præstationen i Haderslev.
Annonce

FODBOLD: AGF-cheftræner David Nielsen udtrykte efter mandagens 1-1-kamp mod Sønderjyske tilfredshed med sit holds indsats, men ærgrede sig også over, at det ikke blev til tre point.

- Jeg mener, at vi er det bedste hold på banen. Vi dominerer den her kamp i højere grad end nogle af de andre kampe, vi ellers har spillet i sæsonen. Og det skal vi lære af. Det bliver svært at score mål resten af efteråret, så vi skal finde et endnu højere niveau, hvis vi skal vinde, kom det fra Nielsen, der selvfølgelig også var ærgerliglig over, at han og holdet missede at hoppe helt op på førstepladsen, som Sønderjyske beholdt.

- Ja, det ville da have været fint, men det handler mere om, at vi godt kan bruge alle point. Vi kan allerede nu godt se, hvad det bliver for et ræs omkring top seks. Det bliver otte-ni hold, der kommer til at kæmpe om de seks pladser, så alle point er vigtige.

Var der noget i opgøret, der kom bag på ham?

- Det var præcis, som jeg havde forventet. Sønderjyske, der står dybt og forsvarer med deres bagkæde, men jeg synes, at spillerne håndterer det rigtig godt, spiller en fremragende første halvleg, selvom de (Sønderjyske, red.) selvfølgelig bliver farlige, når de sparker den op på Haji Wright, der så skal finde på noget. Han er noget af en håndfuld, og desværre får vi ikke afvist den ene situation, der giver dem et straffespark. Men jeg er rigtig godt tilfreds med præstationen. Det er et ækelt sted at spille, og vi var det bedste hold.

I har generelt svært ved at skabe chancer mod hold, der står så dybt Hvorfor?

- Ja, det har vi. Og det gør det ikke nemmere på så tung og knoldet en bane. Omvendt har vi spillet to svære kampe nu i træk uden at lukke mål ind i åbent spil, så det er jeg glad for. Vi mangler lige det sidste i den anden ende af banen, men det tror jeg på kommer nu. Vi har fået Gift Links tilbage, og han bliver en nøgle for os i de kommende kampe, sagde han.

- Det er svære vilkår. Vi prøver alt, hvad vi kan, slår indlægene, er tæt på flere gange, men det kræver mere af os at få åbnet sådan et hold op. Vi skal jo hele tiden være opmærksomme på, at de ikke får de omstillinger, de så gerne vil, så det er en balance, vi skal finde. Jeg synes, at vi greb kampen helt rigtig an, men mangler den sidste kvalitet til at gøre ondt på dem. Det er sådan, det er, for sådan her bliver resten af kampene i efteråret. det kan vi lige så godt vænne os til.

AGF møder Lyngby på udebane på søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Radikal profil forlader partiet: Jeg kan ikke sidde i gruppe med Rabih Azad-Ahmad

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Aarhus

Partihop: Venstres 1. suppleant bliver byrådsmedlem for Konservative

Annonce