Annonce
Sport

AGF U19 løb ind i sæsonens første nederlag mod FC Nordsjælland: Indstillingen var ikke god nok

AGF U19 har lang køretur hjem efter lørdagens nederlag. Genrefoto: Birgitte Carol Heiberg
Et skadesplaget AGF U19 hold løb ind i en øretæve mod FC Nordsjælland. Alligevel mener holdets træner, at resultatet ikke var retvisende
Annonce

FODBOLD: Seks ud seks kampe denne sæson var AGF U19 ubesejrede i før lørdagens kamp mod FC Nordsjælland U19. Den stime viste sig at blive slået eftertrykkeligt i stykker, da FC Nordsjællands altid talentfulde U19 hold fik kuet de unge GF'ere.

Op til kampen havde AGF flere skader og var næsten decideret uden stoppere. Derfor stillede de op med et 3-mands forsvar, hvor de rykkede midtbanespillere ned. Gameplanen var klar, der skulle være styr på organisationen og slås til på kontra.

De hviie holdt stand længe i kampen, der var målløs indtil det 75. minut, hvor Jonas Lyshøj åbnede ballet for FCN. Derefter knækkede AGF U19, der lukkede yderligere to mål ind i det sidste kvarter.

- Cifrene lyver lidt. Det var ikke en 3-0 kamp. Jeg synes faktisk, vi spillede rigtig godt. Vi havde to friløbere før deres første scoring, og de blev mere og mere frustreret og satsede mere, som tiden gik. Så jeg kan ikke sætte en finger på de første 75 minutter. De scorede meget kynisk  til 1-0, og så mistede vi modet, og det ærgrer mig, siger AGF U19 træner, Fatah Abdirahman.

Selvom han var tilfreds med det meste af præstationen, så var han ikke glad for indstillingen blandt spillerne efter det første mål.

- Vi lignede nogen, der tænke, det var umuligt at komme tilbage. Det er ren og skær indstilling om at spille færdig og ikke give op. Det er ikke godt nok, og den del er jeg ret skuffet over at se, når vi egentlig spiller en god kamp, siger Fatah Abdirahman.

AGF U19 spiller næste kamp 17. oktober hjemme mod Brøndby

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Aarhus For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce