Annonce
AGF

AGF udlejer back til ny klub i 1. Division

Daniel Thøgersen har spillet 17 ungdomslandskampe og seks førsteholdskampe for AGF. Arkivfoto: Ole Nielsen
Daniel Thøgersen forsætter i 1. Division, hvor han i efteråret har fået masser af spilletid i Næstved.

FODBOLD: Daniel Thøgersen har i efteråret været udlejet til Næstved Boldklub i 1. Division, hvor han har været fast mand.

Den lejeaftale udløber til nytår, men Thøgersen fortsætter alligevel i 1. Division - dog bare i en klub, der er lidt tættere på. I forårssæsonen skal han spille for Kolding IF.

- Daniel har gjort det godt i Næstved, og det har været positivt for ham at komme på græs i NordicBet Ligaen. Han er på et sted i sin udvikling, hvor han skal spille kampe og det får han nu fortsat mulighed for i Kolding IF - og dét i en konkurrencedygtig og hård liga. Det bliver godt for Thøger, at han fortsat kan udvikle sig med regelmæssig seniorfodbold og det er en god løsning for alle parter, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, til AGF's hjemmeside.

19-årige Daniel Thøgersen har spillet seks kampe for AGF's førstehold, men ville være tredjevalg i hos AGF efter Casper Højer Nielsen og australske Alex Gersbach. Oprindeligt kom han fra samarbejdsklubben Brabrand IF.

Kolding rykkede op i 1. Division i sommer og ligger lidt overraskende nummer fire i landets næstbedste række.

– Daniel er en ung spiller med en stærk venstre fod. Han er kun 19 år gammel, men trods det har han et godt blik for spillet og en god fysik, siger sportschef Niki Zimling til Kolding IF's hjemmeside.

Annonce

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Gå - lad Aarhus bliver Danmarks gå-by nr. 1

Bølgerne går højt omkring byudviklingen i Aarhus, og denne avis har sammen med FO netop afholdt et offentligt møde derom på rådhuset. Der var mødt omkring 500 op til mødet (om det er mange i en by med 300.000 indbyggere, skal jeg ikke kunne sige), og det har allerede forårsaget et par læserbreve. I dag (21. ds.) et af Svend Carstensen, der anbefaler at bygge boliger i midtbyen uden parkeringspladser. Man må så købe sig til en parkeringsplads eller/og cykle. Begge synspunkter – boliger uden parkeringspladser og at cykle – var fremme på mødet. Det at cykle blev fremhævet igen og igen og bliver det i øvrigt meget ofte alle steder. Og det er helt sikkert også sundt og ikke miljøbelastende. Men hvorfor er der aldrig én, der nævner, at man kan gå. Det er da helt uden mekanisk hjælpemiddel af nogen art og lever på den måde fuldstændig op til ønskerne om at nedsætte køb af al industrielt fremstillet. At vi så ikke når målet (i fht. CO2-udledning, red.) alligevel, er noget helt andet. Der skal globale krav om indskrænkninger på flyrejser, al godstrafik over på bane, og næste bilkøb skal være en el- eller hybridbil. Men det at gå er dejligt, sundt, og du ser og oplever meget mere, end hvis du sidder i egen bil eller i et offentligt transportmiddel. Selv bor jeg på Langenæs og bruger aldrig bilen, hvis jeg skal ind til midtbyen. Det tager et kvarter til tyve minutter, så er du ved banegården eller rådhuset, og fem minutter mere, så er du ved domkirken. GÅ-GÅ-GÅ. Lad Aarhus bliver Danmarks gå-by nr. 1, og lad København, som vi alligevel ikke kan nå, forblive Danmarks cykelby nr. 1.

Annonce