Annonce
AGF

AGF udlejer back til ny klub i 1. Division

Daniel Thøgersen har spillet 17 ungdomslandskampe og seks førsteholdskampe for AGF. Arkivfoto: Ole Nielsen
Daniel Thøgersen forsætter i 1. Division, hvor han i efteråret har fået masser af spilletid i Næstved.
Annonce

FODBOLD: Daniel Thøgersen har i efteråret været udlejet til Næstved Boldklub i 1. Division, hvor han har været fast mand.

Den lejeaftale udløber til nytår, men Thøgersen fortsætter alligevel i 1. Division - dog bare i en klub, der er lidt tættere på. I forårssæsonen skal han spille for Kolding IF.

- Daniel har gjort det godt i Næstved, og det har været positivt for ham at komme på græs i NordicBet Ligaen. Han er på et sted i sin udvikling, hvor han skal spille kampe og det får han nu fortsat mulighed for i Kolding IF - og dét i en konkurrencedygtig og hård liga. Det bliver godt for Thøger, at han fortsat kan udvikle sig med regelmæssig seniorfodbold og det er en god løsning for alle parter, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, til AGF's hjemmeside.

19-årige Daniel Thøgersen har spillet seks kampe for AGF's førstehold, men ville være tredjevalg i hos AGF efter Casper Højer Nielsen og australske Alex Gersbach. Oprindeligt kom han fra samarbejdsklubben Brabrand IF.

Kolding rykkede op i 1. Division i sommer og ligger lidt overraskende nummer fire i landets næstbedste række.

– Daniel er en ung spiller med en stærk venstre fod. Han er kun 19 år gammel, men trods det har han et godt blik for spillet og en god fysik, siger sportschef Niki Zimling til Kolding IF's hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce