Annonce
AGF

AGF trækker fra på tredjepladsen: Sikrede tre point i forsinket forårspremiere

AGF's Patrick Mortensen har scoret til 1-0 i 3F Superligakampen AC Horsens mod AGF på Casa Arena i Horsens, mandag 24. fewbruar 2020.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Det var ikke kønt, men AGF vandt mandagens Superligakamp mod AC Horsens 2-1.

FODBOLD: AGF gik på juleferien efter en flot sejr over FC Midtjylland på udebane. Og mandag kom de tilbage fra juleferie med en grim sejr over AC Horsens på udebane.

Patrick Mortensen og Casper Højer Nielsen scorede målene i 2-1-sejren, der hang i en tynd tråd i slutminutterne hvor AGF var presset i bund af hjemmeholdet.

Efter forrige søndags aflysning af premiere-kampen mod Randers, tog AGF hul på forårssæsonen på udebane mod AC Horsens.

Hjemmeholdet tabte 0-6 i sin premierekamp, og det forstår man egentlig godt sådan som de gule spillede i de af mandagens kamp.

AGF - der trods alt var bedre på bolden - var dog ikke gode nok til at udnytte forholdene, smed for mange bolde væk og spillede for langsomt.

Men så snart de fik sat fire afleveringer sammen blev de farlige.

Efter et kvarter slog Mustapha Bundu et glimrende indlæg til Patrick Mortensen, der blot skulle sætte støvlen på for at score til 1-0. Men så trak AGF sig tilbage på banen, lod hjemmeholdet komme til. Og de er bedst på dødbolde, hvilket Malthe Kiilerich illustrerede efter en god halv time hvor han headede et hjørnespark i mål til udligning.

Det gav plads til AGF igen, og om end det var efter et tilfældigt oplæg, var Bror Blume tæt på at score sæsonens flotteste mål da han bankede et saksespark på overliggeren.

Smukke og grimme mål tæller dog lige meget, og det forstår Casper Højer Nielsen.

Backen havde sneget sig med frem i begyndelsen af anden halvleg. Efter lidt ping-pong feltet stak han foden ud og via en Horsens-fod trillede bolden i mål.

Det var ikke kønt, men det var nok for AGF.

Efter at være kommet foran trak AGF sig tilbage og var lige ved at smide de tre point, men nu kan de trods alt glæde sig over at have otte point ned til Randers på syvendepladsen og fire point ned til Brøndby på fjerdepladsen - med en kamp i hånden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce