Annonce
AGF

AGFer efter 4-3-comebacksejr i Herning: - Jeg var rystet

AGF vendte søndag 1-3 til 4-3 mod FC Midtjylland. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Casper Højer Nielsen mener, at AGF sendte et statement til resten af Superligaen med søndagens 4-3-sejr over topholdet FC Midtjylland.
Annonce

FODBOLD: Da Nicklas Helenius i tillægstiden scorede til 4-3 for AGF mod FC Midtjylland søndag aften lagde Casper Højer Nielsen sig ned på egen banehalvdel.

Venstrebacken var træt og tæt på lykkelig efter at hans hold havde vendt 1-3 til 4-3 på 13 utrolige minutter.

- Jeg var rystet. Jeg tror nok, jeg bare lagde mig ned på banen. Det var en forløsning uden lige. Det synes jeg er store ord at bruge, og det lægger ikke til mig at sige sådan noget. Men lige i dag vil jeg gøre en undtagelse, sagde Casper Højer Nielsen.

Han er ikke bange for at sige, at han og AGF søndag sendte et signal til resten af ligaen:

- Jeg skal passe på med at sige for meget, men jeg har aldrig været med til noget lignende. Men selvom vi gik helt amok og var ekstremt glade efter slutfløjt, så ved vi godt, at vi ikke har vundet noget endnu. Det var ren forløsning, der kom ud efter at have været nede 1-3. Men vi satte et statement.

- Vi har sagt mange gange, at vi føler, vi har et stærkt hold og der ikke er nogen, der er efter andre fordi de laver en fejl. Og det synes jeg, vi beviste ved at komme tilbage på denne måde. Vi har et stærkt fællesskab og vi tror på hinanden - og der er vel ikke en stærkere måde at bevise det på end den præstation i dag.

I har nu ni point ned til fjerdepladsen men syv point op til andenpladsen og FC København. Er det realistisk at gå efter dem?

- Lige så vel som jeg ikke tænker over, at tredjepladsen har ligget godt til os i noget tid, så tænker jeg heller ikke over hvor langt der op til FCK. Og det er faktisk helt ærligt. Og det tror jeg egentlig hjælper os meget godt, at vi går sådan til værks. Der var heller ikke nogle, der malede fanden på væggen da det gik dårligt i begyndelsen af sæsonen. Og ligeså tror jeg, at det er godt, vi ikke gør det samme med modsat fortegn nu, sagde Casper Højer Nielsen.

AGF spiller næste gang på fredag mod AaB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kæmpeslagsmål i Viby: 21-årig mand blev stukket flere gange

Annonce