Annonce
AGF

AGFer efter point i Haderslev: Vigtigt at holde nullet

Danny Amankwaa fra Sønderjyske i nærkamp mod AGFs Jesper Juelsgård. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Forsvarsspiller Jesper Juelsgård ser mange positive ting i mandagens nullert mod Sønderjyske.

FODBOLD: AGF fik med 0-0 mandag aften mod Sønderjyske fordoblet pointscoren for sæsonen, og det var forsvarsspiller Jesper Juelsgård rigtig godt tilfreds med.

- Jeg er glad for, at vi holder nullet. Det kan godt være, at vi ikke har lige så mange muligheder som i de andre kampe, men vi kommer trods alt frem til to-tre stykker, som kan give mål. Men mangler lige den sidste skarphed. Alt taget i betragtning er jeg glad for det ene point, og der er helt sikkert rigtig meget positivt, vi kan tage med til næste kampe, lød det fra midtstopperen, der altså var med til at sikre holdets første "clean sheet" i denne sæson.

- Sønderjyske kommer til en del lige ved og næsten-situationer, men jeg synes, at vi viser masser af hjerte ved at kaste os ned i nogle bolde, som vi får blokeret. Der var masser af positiv gejst i dag (mandag, red.), og det er vigtigt. Det giver et rygstød igen at få point, men også at holde modstanderne fra at score, sagde han.

AGF har nu to point efter de første fem kampe.

- Den har jo ikke været god nok rent pointmæssigt, men hvis jeg skal se bort fra det, selvom jeg ved, at det er svært, ser jeg fortsat positivt på det. Vi har en rigtig stærk trup, og vi har spillet nogle gode kampe. At det så ikke er blevet til mere, er ikke godt nok, og det ved vi også selv, lød det fra AGFeren, der spillede sammen med svenske Niklas Backman i det centrale forsvar.

Hvordan var det at spille sammen med Niklas Backman igen?

- Han er vores anfører, og har bare en naturlig slagkraft i sine dueller. Men der var da også ting, der kan blive bedre, hvilket jeg også lige snakkede med ham om. Det handler mest om spillet med bold, for defensivt stod vi det meste af kampen virkelig godt. Men det var rart at spille med ham, sagde Juelsgård.

Næste AGF-opgave hedder AC Horsens på hjemmebane.

Superliga, 5. runde

  • Sønderjyske – AGF 0-0
  • Sønderjyske (3-4-3): Sebastian Mielitz – Stefan Gartenmann, Eggert Jonsson, Patrick Banggaard – Alexander Bah, Mads Albæk, Victor Akani (Marcel Rømer, 63.), Johan Absalonsen – Christian Jacobsen (Peter Christiansen, 88.), Mart Lieder, Rilwan Hassen (Danny Amankwaa, 80.)
  • AGF (4-1-4-1): William Eskelinen – Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen – Nicolai Poulsen – Mustapha Bundu, Mustafa Amini, Bror Blume (Zach Duncan, 59.), Jon Dagur Thorsteinsson (Jakob Ankersen, 68.) – Alexander Ammitzbøll (Nicklas Helenius, 75.)
  • Advarsler: Jesper Juelsgård, Nicolai Poulsen (2), AGF
  • Udvist: Nicolai Poulsen, AGF
  • Dommer: Morten Krogh
  • Tilskuere: 5.160 på Sydbank Park
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce