Annonce
Sport

AGFer: Jeg har aldrig været stærkere end jeg er nu

- Jeg kan både lide at spille på kanten og helt fremme. Der er hård konkurrence om alle pladser, så jeg tager, hvad der kommer, lyder det fra Bundu. Foto: Frederik Sindberg

Mustapha Bundu har henover vinteren knoklet hårdt på at forbedre sin fysiske styrke, så han kan undgå de mange små skavanker, der hele tiden sætter ham tilbage. Og derfor føler sierraleoneren sig bedre rustet end tidligere til kampen om spilletid på AGF-holdet.

FODBOLD: Nej, efteråret gik ikke helt, som Mustapha Bundu havde håbet på.

Det blev her og der til fine præstationer, et par scoringer, men også alt for mange huller i præstationerne - om det var som spydspids eller kantspiller - hvilket især skyldtes en skrøbelig fysik, der kastede for mange småskader af sig.

Derfor kom den sierraleonske offensivspiller heller aldrig for alvor op i gear. Og det har han forsøgt at råde bod på.

- Jeg føler mig godt tilpas. Min krop har det fint. Jeg har fulgt et program henover vinteren, som har gjort mig stærkere, og som forhåbentligt kan holde de her skader væk. Jeg har haft problemer med min ryg, og jeg har haft forstrækninger, og det er med til hele tiden at sætte en tilbage. Det ser ud til at have båret frugt at have trænet mere forebyggende. Jeg føler mig stærkere end nogensinde før, kommer det fra Mustapha Bundu efter søndagens træning på 'The Campus' i Quinta do Lago.

Annonce

- Jeg er ikke så kræsen

Efter sommerens Kasper Junker-skifte til Horsens var det 22-årige Bundu, der pludselig stod forrest i køen til spilletid i front. Han formåede ikke at gribe chancen, og nu er Patrick Mortensen så kommet til, ligesom der er travl trafik af emner på begge kanter.

Ser han alligevel optimistisk på egne muligheder for minutter fra start i foråret?

- Ja, det gør jeg. Jeg er klar. Det er ikke meget anderledes, end hvad jeg har været vant til. Jeg kan både spille helt fremme og på begge kanter, så jeg har flere muligheder, og derfor handler det for mig ikke om, at der er kommet en ny angriber, men om at gøre mit bedste til træning, og så holde mig klar, hvis træneren synes, at jeg skal spille, siger den hurtige AGFer.

Men hvor vil du helst spille, hvis du selv kan bestemme?

- Jeg er ikke så kræsen. Jeg kan både lide at spille på kanten og helt fremme. Der er hård konkurrence om alle pladser, så jeg tager, hvad der kommer. I starten af sæsonen spillede jeg angriber, senere mere ude på siden, så det gør ikke den store forskel for mig. Jeg vil som alle andre bare gerne spille, og jeg spiller der, hvor træneren mener, at jeg gør bedst gavn, siger Bundu.

Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce