Annonce
AGF

AGFere tilsyneladende tilbagekaldt: Tilbage på træningsbanen

Mandag var AGFs spillere tilbage på Fredensvang - nu i officielt klubtøj og med trænere ved sin side. Foto: Flemming Krogh
Mandag trænede en gruppe AGF-spillere igen på Fredensvang under ledelse af trænere og i officielt tøj.

FODBOLD: AGFs Superligaspillere har tilsyneladende genoptaget arbejdet efter at være hjemsendt siden langfredag 10. april.

Mandag trænede en gruppe spillere på AGFs træningsanlæg Fredensvang under ledelse af et par trænere - alle iklædt officielt AGF-tøj.

Spillerne har været hjemsendt som en del af, at AGF søger statens ordning for lønkompensation under coronakrisen.

Det gav en del omtale i den forgangne uge, at en gruppe spillere blev set træne på Fredensvang under hjemsendelsen. Dengang var det uden tilsyn fra trænere og i delvist ukurant tøj.

Men mandag var der et mere officielt præg over AGFernes træning. Det er dog ikke lykkedes avisen mandag middag at få det bekræftet hos AGF, at spillerne har genoptaget arbejdet.

Uanset hvad kan spillerne stadig ikke træne som de er vant til på grund af de skærpede regler i forbindelse med frygten for udbredelsen af coronasmitte. De træner i mindre grupper og må ikke være i fysisk kontakt. Derudover skal de ankomme til anlægget omklædt.

AGF spillede sin seneste Superligakamp 9. marts. Det er endnu uvist hvornår Superligaen genoptages, Divisionsforeningen sigter mod de første kampe i ultimo maj.

Mandag var AGFs spillere tilbage på Fredensvang - nu i officielt klubtøj og med trænere ved sin side. Foto: Flemming Krogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tivoli Friheden stækkes kort før åbning: Cobraen må ikke køre normalt på grund af smittefare

AGF

AGF-spillere: Det er fladt uden tilskuere

Aarhus

Dagens måske mærkeligste nyhed: Blæst og corona får vores varmeregning til at stige kraftigt

Annonce