Annonce
AGF

AGFs Poulsen: Sejr over AaB giver godkendt efterår

AGFs Patrick Mortensen driver bolden frem, mens Niciolai Poulsen (i baggrunden) kigger på. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix.
AGF-midtbanspilleren kalder de første 45 minutter af søndagens 3-0-sejr over AaB for "den bedste halvleg, vi har spillet i rigtig lang tid".
Annonce

FODBOLD: Nicolai Poulsen var selvsagt ganske godt tilfreds med måden som AGF gik på juleferie på: En overbevisende 3-0-sejr over AaB.

Det giver et facit på 24 point efter de 13 første kampe af Superligaens grundspil, et pointsnit på 1,85, en plads i toppen af rækken. Og derfor kan Poulsen ikke se nogen grund til ikke at vende tomlen op for efteråret.

- Det har været godkendt. Superligaen er ufattelig tæt. Havde vi tabt i dag (søndag, red.) kunne vi nemt være dalet ned på en femte eller sjetteplads, så det er meget sort hvidt, når forkellen er så lille på at tabe og vinde. Pointsnittet for efteråret er som det skal være, men jeg havde nu også forventet, at vi lå deromkring. Vi skal være med der, hvor det er sjovt at være i tabellen, det skal vi kunne forvente af os selv, så udgangspunktet for foråret er rigtig godt, kommer det fra AGF-spilleren efter opgøret på Ceres Park.


Når vi møder de her hold, der ligger tæt på os i tabellen, er det jo nærmest at regne som en sekspoints-kamp. Det var en rigtig vigtig sejr at gå på ferie med, og fedt at kunne kigge på tabellen og have et hul ned til et hold som AaB, når vi starter op igen

Nicolai Poulsen, AGF


Så resultatmæssigt har det været, som det skulle, men han erkender også, at der rent spillemæssigt har været udsving.

- Efter kampen mod FC Nordsjælland fik vi talt godt ud om tingene, og derfra gik vi lidt tilbage til basis, og har siden haft lidt mere fokus på at lukke af og vinde fodboldkampe ad den vej. Mod AaB ramte vi også noget offensivt, siger Poulsen.

Annonce

Vigtigt at gå på ferie med

Og ja, AGFerne var klart bedst af de to mandskaber på græs, leverede i begge ender af banen. Især i de første 45 minutter.

- Jeg synes, at vi stort set gør alt rigtigt i første halvleg. Det er vel en af de bedste halvlege, vi har spillet i rigtig lang tid, og måske den bedste i indeværende sæson. Det var overbevisende. Og dejligt at vise for os selv, at vi har det her topniveau, vi måske har manglet i nogle kampe, lyder det fra AGFeren.

Overrasket var han ikke.

- Jeg synes, at det har været undervejs i længere tid, hvor vi har manglet at gøre tingene helt færdige, men det synes jeg, at vi formår i første halvleg. Vi lukker og slukker jo nærmest opgøret. Det var fedt at vise det mod et så godt hold som AaB.

- Når vi møder de her hold, der ligger tæt på os i tabellen, er det jo nærmest at regne som en sekspoints-kamp. Det var en rigtig vigtig sejr at gå på ferie med, og fedt at kunne kigge på tabellen og have et hul ned til et hold som AaB, når vi starter op igen, siger Nicolai Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Retten i Aarhus under pres: Corona og stigning i antal sager giver hovedbrud

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Debat

Kvindemuseets formand: Debatten bekræfter os i behovet for udvikling

Annonce