Annonce
AGF

AGFs Tingager langer ud efter OBer: - Hav respekt for din modstander

Frederik Tingager (tv) var ikke tilfreds med Kasper Larsen (i midten) efter AGFs sejr over OB. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
En udtalelse inden AGF og OBs kamp fra Kasper Larsen tændte op under Frederik Tingager.

FODBOLD: Frederik Tingager havde fyret ekstra godt op under sig selv før AGFs Europa playoff-finale mod OB onsdag aften.

Årsagen er Kasper Larsen, OB-spilleren, der i øvrigt scorede fynboernes mål til 1-2 onsdag.

Til OB-siden obstruktion.dk havde forsvarsspilleren udtalt, at 'så er de heller ikke bedre' om hans forventninger til kampen. Og det faldt Tingager for brystet.

Annonce


AGF har et ry for, at selvforståelsen er meget høj. Men det må jeg sige, at det er den også i OB. De har ikke spillet mod top seks-hold i flere uger, og så skal vi høre på sådan noget dér. I AGF tror vi på, at vi kan slå alle. Men vi har respekt for dem, vi møder. Og det synes jeg også, OB burde have for os.

Frederik Tingager


- Når jeg læser sådan noget, så bliver jeg motiveret for at give dem en lektion, og det mener jeg, vi gjorde i første halvleg.

- Man skal have respekt for sin modstander. Vi har spillet en fantastisk sæson og så skal vi læse sådan noget fra vores modstander; 'så gode er AGF heller ikke'. Men jeg synes nu, vi beviste i dag, at vi var klart bedre end OB.

- AGF har et ry for, at selvforståelsen er meget høj. Men det må jeg sige, at det er den også i OB. De har ikke spillet mod top seks-hold i flere uger, og så skal vi høre på sådan noget dér. I AGF tror vi på, at vi kan slå alle. Men vi har respekt for dem, vi møder. Og det synes jeg også, OB burde have for os. Derfor var jeg lidt indebrændt, men det er jo deres måde at gøre det på, sagde Frederik Tingager.

- AGF var bedst

OB-spilleren erkendte dog efter kampen, at det var det rigtige hold, der vandt.

- Det var fortjent. Det var dem, der i store dele af kampen skabte mest, sagde Kasper Larsen til TV3 Sport.

På trods af Frederik Tingagers fortid i OB, så har de to spillere ikke nået at spille sammen på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Mistænkt for at køre betjent ned er kendt fra tv-klip: - Jeg kører over for rødt hele tiden

Annonce