Annonce
AGF

AGFs U17-drenge fik stoppet blødningen: Tog forårets første point

Daniel Gadegaard kunne ikke holde buret rent lørdag, selvom han har spillet mange kampe for U19-holdet - her i 2019 mod Lyngby. Arkivfoto: Ole Nielsen
Både AGFs U17- og U19-mandskab spillede lørdag 1-1 mod Vejles ditto på Fredensvang. For U17-holdet var det første gang i foråret, at man ikke lukkede syv mål ind.

FODBOLD: For en sjælden gangs skyld indkasserede AGFs U17-drenge ikke syv mål.

For det har nemlig været tilfældet i forårets første tre kampe, hvor det er blevet til tre nederlag med en samlet målscore på 4-21.

Lørdag lykkedes det dog endelig for U17-mandskabet af få et point. På Fredensvang kom Vejles U17-hold på besøg, og her delte de to mandskaber i porten. 1-1 endte affæren, der ellers startede med at hjemmeholdet kom bagud, men Martin Mai sørgede altså for en hurtig udligning, der også blev kampens endelige resultat.

Annonce

U17 og U19 Ligaen

AGF U17 - Vejle U17 1-1 (1-1)

  • 0-1 Jashar Beluli (14.)
  • 1-1 Martin Mai (28.)

AGF U19 - Vejle U19 1-1 (0-1)

  • 0-1 Mathias Dahl Sauer, selvmål (4.)
  • 1-1 Oliver Murtaza Lund (69.)

Det præcis samme kunne siges for så vidt angår AGFs U19-hold. Også de var nemlig i aktion lørdag mod Vejles ditto. Om der er tale om en form for intern aftale de to hold imellem er måske tvivlsomt, men også U19-opgøret endte med et 1-1 remis.

Her skulle AGF dog bruge noget længere tid på at få skabt balance i regnskabet, for efter et selvmål i kampens første minutter, skulle der gå mere end en time, før Oliver Murtaza Lund fik gjort det til 1-1.

U17-mandskabet ligger næstsidst i U17-ligaen fire point over AC Horsens, mens U19-holdet indtager en 11. plads - i øvrigt à point med lørdagens modstandere fra Vejle, der dog har spillet en kamp mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bagud med 18 point fem minutter før tid: Utroligt comeback giver Bakken Bears matchbold

Aarhus

Nyt testcenter åbner i midtbyen

Aarhus For abonnenter

Børnetøj på 63 reoler: Lille Nor bugner af genbrugsguld

Annonce