Annonce
Aarhus

Kvindelig elev sparket i hovedet ved skole - teenager anholdt

Politiet måtte en tur FGU skolen for at hente en mand, der havde sparket en elev i hoveder. Foto: Katrine Becher Damkjær
Det er uklart, hvorfor den 19-årige mand gik til angreb.

AARHUS: En 23-årig kvindelig elev på FGU-skolen på Olof Palmes Allé i Aarhus N blev tirsdag udsat for et overfald, der endte med, at overfaldsmanden sparkede hende i hovedet.

Østjyllands Politi fik anmeldelsen tirsdag klokken 13.58. Den 23-årige elev på skolen forklarede til politiet, at hun sammen med en veninde var gået ind i en elevator på vej til deres klasselokale, da de mødte en fremmed mand. Han havde virket meget aggressiv og spurgte kvinderne, hvad de lavede der, om de havde et problem, og om de skulle have én på hovedet.

Kvinderne havde uden held forsøgt at tale manden ned, og de tog efterfølgende kontakt til en lærer for at informere ham om hændelsen.

Lidt senere havde den 23-årige kvinde været ude for at ryge en cigaret, da hun på vej tilbage igen stødte på manden fra elevatoren. Denne gang var hun i selskab med en lærer, da manden pludseligt sparkede hende i ansigtet. Læreren tilbageholdt manden, og politiet blev tilkaldt.

Den 19-årige mand blev anholdt og sigtet for vold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Båd kæntret på Brabrand Sø: To forfrosne og afkølede personer reddet op af det iskolde søvand

Annonce