Annonce
Navne

Aktivt par fejrer 50 år sammen: Karen og Allan Søndergaard

Karen og Allan Søndergaard

Karen og Allan Søndergaard, Sabro, kan fredag 23. marts fejre guldbryllup.

Karen Bang er fra frugtplantagen i Harndrup på Fyn, og Allan Søndergaard er opvokset i Engstrup i Vendsyssel på gården Østergaard. De mødtes i 1964 på Haslev Udvidede Højskole, hvor hun var i gang med at forberede sig til sygeplejerskeuddannelsen og han ligeså til læreruddannelsen.

Uddannelsen tog Karen Søndergaard på Odense Sygehus, hvorefter hun blev ansat på Hjørring Sygehus, og herefter flyttede de begge til Aarhus-egnen, hvor hun fik job på Aarhus Amtssygehus og derefter Sabro Lokalcenter, hvor hun sluttede sin karriere.

Allan Søndergaard er uddannet på Hjørring Seminarium, og da de begge flyttede til Aarhus-egnen, fik han lærerjob på Sabro-Korsvejskolen, hvor han var indtil sin pension.

De har begge været meget aktive i deres fritid, bl.a. har han været bestyrelsesmedlem i Sabro IF, Hammel CK, Sabro Brugsforening og LB Forsikring. Han har også været lokalskribent for Aarhus Stiftstidende og skrevet et utal af revytekster og læserbreve. Hun har en stor kontaktflade, bl.a. gennem loge, badminton og svømning; hun har altid været en ørn med strikkepindene og været en stor støtte for sin mand gennem årene.

I dag lægger de begge stor energi i "Giv 24 timer til syge børn", hvor alle, der har lyst til at samle penge ind, kan cykle, gå og løbe 24 timer rundt om Brabrand Sø; dette foregår hvert år i juni.

De er begge rejselystne, hvor turen ofte går til Mallorca og Portugal. De har fortsat et aktivt liv og har ligeledes travlt med at følge deres syv børnebørns opvækst, deres svigerdøtres og deres tre sønners hverdag. Børnene gør de alt for.

Guldbrylluppet fejres på dagen med morgensang og kaffe fra kl. 7.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce