Annonce
Aarhus

Alarm afslørede tyve: En blev fanget af politihund, en anden løb direkte ind i armene på betjent

En tyv endte i håndjern. Modelfoto

HØJBJERG: To mænd i tyverne mente, at de havde fået en god idé, der kunne skaffe dem nogle værdier. De brød derfor ind i et hus i Højbjerg.

Indbruddet aktiverede en alarm med overvågning, der kl. 4.36 afslørede, at to mænd var brudt ind i huset på Elverdalsvej i Højbjerg. Ejeren af huset var ikke hjemme, men fik besked fra alarmen og tilkaldte straks politiet.

En patruljebil kørte til stedet. Da betjentene nærmede sig adressen, slukkede de for sirenerne for ikke at alarmere tyvene. Herefter lukkede de deres politihund ud, som med det samme fik færten af noget og forsvandt om bag huset, hvor den begyndte at gø. Den ene betjent skyndte sig derom og så, at hunden holdt vagt ved en noget nervøs 21-årig mand, der havde forsøgt at gemme sig.

Mens betjenten lagde den 21-årige i håndjern, så hans 22-årige makker sit snit til at løbe ud af huset og væk fra stedet. Han løb dog lige ind i armene på den anden betjent, der stod foran huset og nemt kunne anholde ham.

Østjyllands Politi fremstiller i dag den 22-årig mand for Retten i Aarhus. Han er kendt for flere lignende forhold og sigtes for at have begået indbrud. Den 21-årige er løsladt, men fortsat sigtet i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

112

Påkørte lysregulering og stak af: Kom forbi i anden bil mens politiet var på stedet

Annonce