Annonce
Aarhus

Alice Cooper spiste frokost på Mackie's Pizza

Efter at have optrådt i Horsens onsdag aften fik Alice Cooper sig torsdag en pepperoni pizza og en stor cola til frokost på Mackie?s Pizza.

Berlingskes kulturredaktør spurgte for noget tid siden i en klumme, om verden nu virkelig elsker Aarhus så meget, som den internationale hæder, der på det seneste er tilfaldet byen, tyder på. Som han spurgte:

»Elsker Lonely Planet virkelig Mackie's Pizza?« og uddybede:

»Altså Den Gamle By er da både hyggelig og spændende og byens fodboldklub, AGF, har da også en vis underholdningsværdi, men lad os nu bare være realistiske og erkende, at rigtig smart bliver Aarhus aldrig. Dertil går der simpelthen for meget Mackie's Pizza og slingre ned af Vestergade i den. Kan de erfarne rejseredaktører fra Lonely Planet og New York Times virkelig ikke gennemskue det?«

Annonce

Om de kan det skal stå usagt hen, men torsdag fik Aarhus bekræftelse fra ét af verdens helt store rock-ikoner - Alice Cooper, der onsdag aften spillede i Fængslet i Horsens med bandet Hollywood Vampires. Helt nonchalant og uden bordbestilling vandrede han og en kvindelige ledsager nemlig ind på Mackie's Pizza torsdag mellem kl. 13 og 14. Det fortæller restauratør Sander Lee, søn af afdøde Mickey Lee.

»Han fik en pepperoni pizza og en stor cola. Han var rigtig glad for pizzaen og sagde, det var ligesom at være hjemme,« siger han.

Det gik først op for Sander Lee, at han havde besøg af en kendis, da kendissen kommenterede hans kasket.

»Min mor var til koncerten med Hollywood Vampires i går og gav mig en kasket derfra. Den havde jeg helt tilfældigt på i dag, og det var først, da han lavede en sjov kommentar om min kasket, at det gik op for mig, hvem han var,« fortæller Sander Lee begejstret.

Kiggede på guitarer

Den amerikansk-inspirerede restaurant Mackie's Pizza ved Bispetorv har en hel samling af guitarer og signerede fodboldtrøjer, og Alice Cooper var meget begejstret for stedet og især for guitarerne, som han gerne ville købe. Sander Lee gav ham en rundvisning i restauranten og måtte skuffe rockstjernen med, at guitarerne ikke er til salg.

»Vi har en Vox guitar hængende, som han var helt sikker på, at Brian Jones fra Rolling Stones har spillet på,« fortæller Sander Lee, der har hørt rock siden barnsben.

»Jeg har nok et stærkere forhold til Johnny Depp, men det var en stor ære at have Alice Cooper på besøg. Vi er jo en rock'n roll bar. Det er lige efter min fars sjæl. Jeg ville ønske, han havde kunnet opleve det,« siger Sander Lee.

Alice Cooper var angiveligt så begejstret for Mackie's Pizza, at han ville forsøge at få Johnny Depp til at komme også. Men det lykkedes ikke. Han gæstede til gengæld Under Masken onsdag nat.

»Og nu er de på vej til Rumænien, sagde Alice til mig,« fortæller Sander Lee.

Det er ikke første gang, at Mackie's Pizza har besøg af en kendt. Og det er nok Ikke så mærkeligt, eftersom restauranten ligger tæt på Hotel Royal, hvor mange af de kendte vælger at overnatte. For kort tid siden besøgte hip hopperen Xzibit stedet og tidligere har sangeren Neil Young været på gæst ligesom mange andre sports- og musikstjerner.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Jonas fandt aldrig Nick den nat på havnen: - Der dør for mange. Vi bliver nødt til at overveje hegn

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Dagens corona-tal: Smitten spreder sig med stor hastighed, men der er også en god nyhed

Aarhus For abonnenter

Mennesker med magt: Her er Bente Byudvikling

Alarm 112

I røg og damp: Kontorer hos Billigblomst fik hjælp af brandvæsenet

AGF

AGF skal møde norsk mesterhold og svensk modstand på træningslejr

Hvad gør andre lande? De bekæmper høje energipriser med hjælpepakker for milliarder

Aarhus For abonnenter

Ny rådmand varsler flere slanke højhuse: Fortætning er ikke et skældsord - det kan være godt for byen

Navne For abonnenter

Kammerherren kan godt lide at arbejde på godset

Aarhus

10 millioner for nyt letbanestop til badegæster og skovture: Politikerne er positive, men fagfolk er ikke om bord

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Erhverv

Med millionopbakning er ny århusiansk hjælpe-app endelig i luften: - Vi skal være Europas største

Aarhus For abonnenter

Her er de mest magtfulde personer i Aarhus: Se Stiftens Magtliste fra nummer 20-11

Alarm 112

Videodagbøger kredser om masseskyderier selv om plan var droppet

Annonce