Annonce
Kultur

Alle gode gange tre: Johanne mødte Robbie - igen

Johanne (th) var blandt den håndfuld trofaste Robbie Williams-fans, der hele dagen stod i første række ved Bøgescenerne for at være helt tæt på deres idol, når koncerten gik i gang 23.30. Og strategien gav pote. Johanne fra Aarhus kom ekstra tæt på, da hun blev hevet op på scenen til Robbie. For tredje gang. Foto: Axel Schütt
Otte timers venten på Robbie Williams foran Bøgescenerne på Smukfest viste sig at være det hele værd for Johanne fra Aarhus. For tredje gang blev den blonde århusianer hevet op på scenen af den britiske verdensstjerne.

Festival: Siden festivalpladsens åbning klokken 15 havde århusianske Johanne og en gruppe andre Robbie-fans siddet klar foran Bøgescenen for at have Smukfests bedste pladser, når koncerten gik i gang klokken 23.30.

Og det forholdsvis stillesiddende arbejde viste sig at være alle anstrengelserne værd.

For da Robbie Williams under koncerten traditionen tro hev en kvinde op på scenen, var det igen-igen Johanne, som blev udpeget af den britiske entertainer og storcharmør.

To gange tidligere under Robbie Williams' koncerter i Danmark er valget faldet på Johanne, hvilket må siges at være noget af en appelsin i turbanen for en fan.

Til koncerten på Smukfest fik hun æren af at sidde tæt omslynget med sit idol i en rød sofa på scenen, mens han sang Nancy Sinatras "Somethin' Stupid" for hende.

Den lille sceance sluttede med en at en flirtende Robbie Williams faldt på knæ for sin danske fan inden hun igen kunne forlade scenen med en kæmpe oplevelse til scrapbogen.

Annonce
Den heldige fan fra Aarhus fik både en dans, et kram og æren af at have sit store idol på skødet, da hun for tredje gang var den heldige blandt tusindvis af kvindelige publikummer, der blev inviteret op på scenen til Robbie Williams. Foto: Kirstine Sckerl
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

112

Politiaktion på Ringgadebroen afsluttet: Ung kvinde stod på ydersiden af broen

Sport

Kyniske Skjern vandt for syvende kamp i træk over Århus Håndbold

Annonce