Annonce
Aarhus

Tidligere LA-byrådsmedlem takkede nej til Fremad - nu skifter hun til Venstre

Løsgængeren Almaz Mengesha indtræder nu som nyt medlem i Venstres byrådsgruppe i Aarhus. Foto: Kim Haugaard
Det tidligere medlem af Liberal Alliance indtræder som nyt medlem i Venstres byrådsgruppe i Aarhus.
Annonce

AARHUS:- Efter længere tids overvejelser om, hvor jeg bedst kan forvalte mit politiske mandat, er jeg kommet frem til den konklusion, at mine politiske visioner for et mere liberalt Aarhus, bedst lader sig indfri, som medlem af Venstre. Jeg har drøftet mine overvejelser med Venstres gruppeformand Gert Bjerregaard og politiske leder, Bünyamin Simsek, og begge har pr d.d. (15. november, red.) budt mig velkommen som nyt medlem af Venstres Byrådsgruppe.

Sådan skriver Almaz Mengesha i en pressemeddelelse, som er blevet sendt ud fredag aften, dagen før Venstres landsmøde.

Almaz Mengesha blev i 2017 valgt til byrådet i Aarhus for Liberal Alliance. Efter partiets delvise nedsmeltning ved folketingsvalget i juni 2019, valgte hun at blive løsgænger, da hun fandt den nye leder, Alex Vanopslaghs, linje for kompromisløs.

Siden stiftede to af partiets tidligere topprofiler det nye parti Fremad.

Da avisen i sidste uge spurgte, om Almaz Mengesha ville melde sig under Fremads faner, var hun afvisende. Hun havde fået en henvendelse fra det nye parti, men havde valgt at takke nej, fortalte hun til avisen.

Almaz Mengeshas indtræden i Venstre glæder Bünyamin Simsek, der står i spidsen for partiet i Aarhus byråd. Venstre har dermed af syv medlemmer i byrådet i Aarhus. Foto. Flemming Krogh
Annonce

Styrker Venstre

I stedet er hun nu indtrådt som nyt medlem i Venstres byrådsgruppe i Aarhus. Gruppen tæller herefter syv medlemmer.

Almaz Mengeshas indtræden i Venstre glæder Bünyamin Simsek, der står i spidsen for partiet i Aarhus byråd.

- Det glæder mig, at Almaz Mengesha bliver en del af Venstre. Det vil styrke os yderligere på vores politiske arbejde og resultater, til glæde og gavn for århusianerne. Almaz er flittig, visionær, insisterende og en dygtig repræsentant for borgerne imod systemet. Med hele syv mandater er Venstre i Aarhus styrket yderligere og får endnu et mandat, der er i arbejdstøjet, udtaler han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Frederik Tingager efter AGFs sejr over FCK: - Det giver genlyd at slå de store hold

Annonce