Annonce
Sport

Altdominerende Fremad: Smadrer bundhold i festlig forestilling

Christian Nissen har nu scoret fire gange i sæsonen. Her er han i infight med Ringkøbings Klaus Moesgaard. Foto: Ole Nielsen.
Et straffespark i det første minut satte ild i Fremad-spillerne.
Annonce

FODBOLD: Aarhus Fremad ønsker at spille hjemmekampe om fredagen. Så kan de nemlig tiltrække de studerende direkte fra fredagsbaren.

Og på dagen hvor Aarhus Festuge officielt startede, gav Aarhus Fremad deres 571 tilskuere en fodboldoplevelse og sendte Ringkøbing tilbage til Vestjylland med et 4-0-nederlag.

På nær fem minutter i første halvleg var hjemmeholdet altdominerende i hele kampen og kom da også foran ganske hurtigt, da en Ringkøbing-spiller kom for sent og tog benene på Malthe Dahl Overgaard.

Det var dog ikke på det efterfølgende straffespark, der blev scoret, for Christian Nissens spark blev ganske flot taget af målmand Mads Petersen. Men Rune Friis fulgte op, og sendte bolden ind mod den aflange angriber, og så kunne han juble alligevel.

Efter en lille halv times spil fik Christian Nissen chancen igen for at træne sine færdigheder fra 11-meterpletten og denne gang svigtede han ikke. Og kort før pause blev det så til 3-0, da Jacob Torp kanonerede bolden i nettet efter et hjørnespark.

- Jeg er egentlig ikke nødvendigvis så tilfreds med vores spil, og det var en hård skæbne for dem med et straffespark i første minut. Ringkøbing spiller en god gang fodbold mellem felterne, men i anden halvleg lukker vi det godt ned og styrer kampen, siger Morten Mølkjær.

Aarhus Fremad - Ringkøbing IF

Aarhus Fremad – Ringkøbing IF 4-0 (3-0)
  • 1-0 Christian Nissen (2.)
  • 2-0 Christian Nissen (Straffe) (28.)
  • 3-0 Jacob Torp (45.)
  • 4-0 Frederik Høgh (66.)

Aarhus Fremad (4-2-3-1): Elías Rafn Ólafsson – Quoc Truong, Martin Frandsen (Mathias Damgaard 65.), Nicklas Ullum, Christian Bech – Malthe Dahl Overgaard, Mike Vestergård – Rune Friis (Esben Lauridsen 65.), Emil Hauge Mortensen, Jacob Torp – Christian Nissen (Frederik Høgh 66.)

Advarsler: Martin Frandsen & Nicklas Ullum (Aarhus Fremad), Anders Vestergaard, Gloire Rutikanga & Nicolai Wael (Træner) (Ringkøbing IF)

Tilskuere: 571.

Annonce

- Kom nu mand!

I anden halvleg var begge hold klar over kampens udfald, og det gjorde, at der ikke var specielt mange chancer kort efter pausen. I hvert fald ikke før Fremad-træner Morten Mølkjær næsten brugte alle udskiftninger på en gang med en halv time tilbage. Inden da havde Christian Nissen skældt ud på fansene for ikke at være højlydte nok.

- Kom nu, mand! Vi er foran 3-0, skreg han ud til fansene.

Og få minutter senere fik de mere at juble over.

For Christian Nissen blev skiftet ud. Det var ikke det, der skabte glæde, men ind i stedet for ham kom Frederik Høgh, der blot skulle bruge to minutter på at score til 4-0.

Resultatet gør, at Aarhus Fremad, i hvert fald indtil i morgen, hvor de fleste andre hold i puljen spiller, fører 2. Divisions pulje 2 med 13 point efter seks kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Aarhus

Restriktioner og corona-smittede: Maskinmesterskolen har indført fjernundervisning

Annonce