Annonce
Erhverv

Alternativt netværk mødes

Maltfabrikken i Ebeltoft er de seneste år blevet genskabt som et kraftcenter for kunst, kultur og kreativitet. Foto: Esben Zøllner Olesen.

Erhvervsfolk, kunstnere og iværksættere fra Midt- og Østjylland mødes for at se om inspiration og værdi kan opstå.

Annonce

Ebeltoft: Har en bankdirektør, en gallerist, en teaterchef og en koreograf noget til fælles? Kan personlige relationer på tværs af brancher skabe forandring og værdi?

Det er nogle af de spørgsmål, som det alternative netværk ART HACK har sat sig for at undersøge. Cirka 30 fremtrædende erhvervsfolk, kunstnere og iværksættere i Midt- og Østjylland er gået sammen i grupper for at besøge hinanden og udfordre arbejdsmetoder og vaner.

Håbet er at de forskellige fagligheder kan føre til en helt ny måde at samarbejde på tværs i regionen. 12. april er der stormøde på Slagteriet i Holstebro.

Annonce

Vil gerne udvide

ART HACK er skabt af Godsbanen i Aarhus, Maltfabrikken i Ebeltoft og Slagteriet i Holstebro - centre, som i forvejen er knudepunkter for mange typer brancher, kunstnere og projekter.

Formålet er at styrke relationer på tværs af geografiske og faglige skel. Netværket opstår i slipstrømmen af Europæisk Kulturhovedstad 2017, hvor det blev tydeligt, at øget samarbejde på tværs kan skabe vækst. Og hvis den vækst i regionen skal fortsætte, så er det vigtigt, at de enkelte aktører selv griber bolden og arbejder videre.

ART HACK er støttet af Region Midtjylland og Aarhus Kommune. Første omgang af projektet indebærer fire møder hos hver af de fire gruppemedlemmer.

Netværket har planer om at udvide over sommeren og fortsætte et nyt forløb med flere grupper i sensommeren 2018, hvor projektet også præsenteres på Kulturmødet på Mors.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

Fem ting, David Nielsen kan bruge ferien på at gruble over: Blandt andet målmandsposten, spillestilen og Europa-udfordringen

Debat

Debat: Retfærdighed for seniorer

Annonce