Annonce
Sport

Amini klar for Australien og AGF

Mustafa Amini er med i AGFs trup til fredagens kamp mod Brøndby. Han er også med i Australiens kommende to testkampe. Foto: Ole Nielsen

Den australske midtbanespiller Mustafa Amini kan glæde sig over, at han er blandt de 23 spillere, der skal repræsentere sit land i to kommende testkampe. AGFeren er også med, når hans klubhold møder Brøndby fredag aften.

Mustafa Amini kunne glæde sig over to ting torsdag. Først blev han indkaldt til de kommende testkampe for sit land, Australien, og senere på dagen var han også en del af den 18 mand store AGF-trup, der møder Brøndby fredag aften på udebane i Superligaen.

Mustafa Amini har tre gange tidligere optrådt på det australske A-landshold "Socceroos", men blev ikke udtaget til VM i Rusland i sommer. Han er dog på holdkortet, når Australien skal møde Sydkorea og Libanon 17. og 20. november.

Annonce

Genvalg til AGF-trup

Amini kommer allerede i kamp fredag aften for AGF.

Cheftræner David Nielsen har givet genvalg til de samme 18 spillere, der senest tabte lokalopgøret til Randers FC 0-2.

De 18 spillere der skal forsøge at sikre AGF en sejr på Vestegnen bliver:

Oscar Whalley, Dino Mikanovic, Björn Daniel Sverrisson, Jakob Ankersen, Mustafa Amini, Ryan Mmaee, Martin Spelmann, Tobias Sana, Jens Stage, Casper Højer Nielsen, Adama Guira, Jesper Juelsgård, Mustapha Bundu, Pierre Kanstrup, Youssef Toutouh, Bror Blume, Kasper T. Kristensen, Daniel Thøgersen.

Kampen spilles klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hellere nedrivning end alibi-bevaring: Randersvej-eksemplet er komisk

Se nu den stakkels ensomme røde murermestervilla på Kalmargade ved Randersvej. Alene tilbage på en kæmpe byggegrund står den bevaringsværdige villa fra 1933 og vidner om et spøjst forløb fyldt med kompromiser. Hærget, brændt, grafittiovermalet. Fire andre bevaringsværdige bygninger på samme byggegrund måtte lade livet, så omdannelsen af området kunne gå i gang og 171 nye lejligheder og 15 rækkehuse snart kan begynde at vokse op af jorden. Men DEN villa skulle blive, så man ikke fra kommunen gav en bygherre grønt lys til uden videre at fjerne fem boliger, som var udpeget som bevaringsværdige. Men var det nu også den rigtige beslutning? Ingen er i hvert fald særligt tilfredse med resultatet, der er spøjst og en smule fjollet, som formand for foreningen Bykultur Aarhus også tidligere har kaldt det. Den omtalte villa er nemlig bevaringsværdig i kraft af den kontekst, den var opført i. Men når hele konteksten forsvinder, og den i stedet bliver omringet af højt nybyggeri, så er bevaringen decideret komisk. Og nu skal den endda død og pine opføres igen, selvom en brand har spist hele 1. sal, loft og tag og den kommer til at fremstå ny og langt fra original.

Annonce