Annonce
Østjylland

Amok i Netto: Far blandede sig i anholdelse og blev selv taget med af politiet

En 42-årig mand blev blandt flere andre ting sigtet for tyveri fra beboee på et plejecenter. Arkivfoto: Michael Bager
42-årig mand prøvede at stikke af fra politiet, da hans fædrene ophav blandede sig. Men en betjent fik løbet ham op.
Annonce

Odder: Politiet anholdt tirsdag eftermiddag en far og hans søn.

Ifølge døgnrapporten blev sønnen, der er 42 år, set på et plejecenter, hvor flere beboere og ansatte fik stjålet forskellige genstande. Manden gik rundt på værelser og kontorer og kørte fra stedet på en scooter klokken 14.20. Politiet fik et godt signalement, som blev sendt rundt til patruljer i området.

Tre timer senere var den gal i Netto på Rådhusgade, og politiet fik nu en anmeldelse om, at en mand var gået amok og havde kastet med meloner.

Da politiet kom frem, fortalte personalet, at manden var blevet aggressiv og havde smadret en melon og en potteplante. Han stak af på en scooter, og signalementet svarede til udseendet af den mand, der havde besøgt plejecenteret.

Politiet fik også et registreringsnummer på scooteren og fandt frem til, at den tilhørte en 42-årig mand fra området. Patruljen fandt et par adresser på manden, og tæt ved det ene sted opdagede politiet manden. Han kom kørende på scooteren med en designerlampe og en lille kommode mellem benene.

Under anholdelsen af den 64-årige far så sønnen sit snit til at stikke af.

Døgnrapporten, Østjyllands Politi

Annonce

Forsøgte at stikke af

Da han så betjentene, forsøgte han at stikke af ved at køre ned gennem et stisystem. Men han blev stoppet og anholdt af politiet. Han havde dog tabt lampen og kommoden, som var bytte fra et indbrud i en møbelforretning i Odder samme dag.

Derfor blev den 42-årige både sigtet for indbrud i den forretning og for tyveri fra plejecenteret. Desuden fik han en sigtelse for at ødelægge melon og plante i Netto, for at forstyrre den offentlige orden og for ikke at efterkomme politiets ordrer.

Mens politiet læste sigtelserne op, kom mandens far hen til forsamlingen. Han var ikke tilfreds med, at sønnen var blevet anholdt. Faktisk blandede han sig så meget og nægtede at holde afstand, at han også blev anholdt.

Mens politiet var optaget af at anholde faren, stak sønnen af. Den 42-årige blev dog løbet ind af en betjent og blev også sigtet for at flygte fra politiet. Herefter blev far og søn sammen kørt til politistationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Sexisme: Er der en kvinde til stede?

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce