Annonce
AGF

Analyse, karakterer og højdepunkter: Her er, hvad vi lærte af AGF's nederlag i Lyngby

Nicolai Poulsen og David Nielsen efter nederlaget på Lyngby Stadion. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

FODBOLD: Mandag var AGF en tur i Lyngby for at spille sæsonens fjerde kamp.

Efter en uafgjort og to nederlag skulle der point - og helst tre af slagsen - med hjem til Aarhus. Det så dag også lovende ud i mere end en time. AGF førte 1-0 og viste i perioder ganske pænt spil, men også mangler på kynisme i de to straffesparkfelter.

Så da Lyngby Boldklub to gange i løbet af tre minutter lynede, endte det i stedet med sæsonens tredje nederlag til AGF'erne.

Her har vi samlet alle artikler fra kampen.

Vær opmærksom på, at nogle af artiklerne er plus-artikler, som kræver et digitalt abonnement, som kan købes her for 49 kroner. Men så kan man også læse samtlige artikler på Stiften.dk.

Annonce

AGF smed det hele på gulvet

Det begyndte egentlig meget godt, men så... Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

I en livlig og underholdende kamp kunne AGF ikke holde den føring, de ellers skaffede sig på et mål af Jon Dagur Thorsteinsson.

Læs kampreferatet her.

AGFs Mortensen efter nyt nederlag: - Vi fortjente ikke sejren

- Vi kan ikke bebrejde andre end os selv, sagde Patrick Mortensen efter nederlaget. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

- Vi kan ikke bebrejde andre end os selv. Vi spiller en rigtig fin første halvleg, men vi bliver måske lidt nonchalante og tror, at det kommer af sig selv, men det gør det bare ikke i vores tilfælde, sagde AGF-angriberen efter kampen.

Læs hele artiklen her.

Analyse: AGF smed tre point i græsset i Lyngby

AGF kendte ikke sin besøgelsestid og blev trynet. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Det er den gamle sang om at kende sin besøgelsestid, som AGF'erne må sidde med i bussen på turen hjem fra Lyngby mandag aften.

Århusianerne førte 1-0 og havde flere store chancer - men et par minutters koncentrationssvigt forvandlede sejr til nederlag.

Læs hele analysen her.

Se alle målene: Lynhurtigt Lyngby-comeback fælder AGF

Jon Dagur Thorsteinsson jubler efter sit mål. Se højdepunkterne her. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Tre gyldne Lyngby-minutter sørgede for en 2-1-sejr over AGF, der endnu ikke har vundet i denne superligasæson.

Se eller gense højdepunkterne her.

AGF-karakterer: Thorsteinsson var bedst i Lyngby

Jon Dagur Thorsteinsson var bedste AGF'er. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Flere præsterede under niveau.

Se alle karaktererne her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fiskerihavnen er til liv og fiskeri – ikke langtidsparkering

Det er ikke noget mere trist, end når vi mister nogle af de unikke miljøer, vi har i byen. Kommunen har ændret reglerne for parkering på havnen, så området kan slippe for bilister, der kommer og stiller bilen i otte timer. Og det er en god idé. Fiskerihavnen skal ikke være til opmagasinering af transportmidler, men et sted, hvor der kan skabes liv og drives forretning til glæde for alle århusianere. Men når de to konkurrerende fiskehandlere på Fiskerivej i samme ombæring står sammen og råber op om, at de nye regler er skadelige for deres forretning, blandt andet fordi man samtidigt fjerner flere af pareringpladser på Fiskerivej for at give plads til cyklister, så er det også en vigtig pointe. Hvis der ikke længere kan være havnerelateret virksomhed på havnen, så er iveren efter at vækste og gøre byen til en cykelby kommet for vidt. P. Clausens Fiskehandel og Havnens Fiskehus er institutioner i Aarhus, og man flytter ikke bare virksomheder, der larmer og lugter til et andet sted i byen. De skal ligge på havnen, og derfor er det glædeligt, at blandt andre Venstres Hans Skou er gået ind i sagen for at sikre, at der fortsat kan drives forretning på Fiskerihavnen. Siden er der gået politisk forvirring og en slags mudderkastning i den mellem de to rådmænd, (for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek (V) og for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R)), som ikke kan blive enige om, hvem der har ansvaret for, at de nye regler i første omgang gik igennem. Det er heller ikke det væsentligste. Det er i stedet, at der bliver lavet en ændring, så man både slipper for pendlerne samtidigt med, at man gør stedet attraktivt for fiskehandlernes kunder, for Havnens Varmestue og for de to restauranter på Fiskerivej. Forleden var det netop Venstres Hans Skou og Bümyamin Simsek, der sikrede, at en populær vinhandler på Kystpromenaden kunne blive, selvom planerne var, at deres bygning skulle rives ned og erstattes af noget nyt. På den måde sikrede de et sted, der giver havnen liv. Lad os håbe, de gør det samme med parkeringsituationen på Fiskerivej.

Aarhus

Gaslugt fra restaurant: Politi og brandvæsen rykket talstærkt ud til Jægergårdsgade

Annonce