Annonce
Sport

Anders Antonsen er klar til semifinale i sæsonfinale

Anders Antonsen skruede op og ned for energiniveauet mod Ng Ka Long og blev klar til semifinalen. (Arkivfoto)
Den århusianske badmintonspiller skal spille semifinale ved sæsonfinalen i Thailand efter endnu en sejr i gruppespillet.
Annonce

BADMINTON: To kampe, to sejre og en plads i semifinalen.

Selv om det i perioder så besværligt ud for badmintonspilleren Anders Antonsen mod Ng Ka Long fra Hongkong lykkedes det danskeren at vinde i to sæt.

Danskeren sejrede med 21-19, 21-16 og er derfor sikker på at avancere fra det indledende gruppespil ved sæsonfinalen i Thailand.

Fredag skal han spille om gruppesejren mod taiwanske Wang Tzu-wei, som også er sikker på at gå videre. De har begge to point efter to kampe, mens de to øvrige kombattanter har nul.

Forud for kampen havde Wang Tzu-wei besejret indiske Srikanth Kidambi, og dermed vidste Antonsen, at en sejr ville sende ham videre.

Danskeren kom ud til kampen med stor energi, men der var ikke mange nemme point mod den femteseedede modstander.

De to spillere havde mange tætte dueller ved nettet, og Antonsen var tydeligvis frustreret over, at han ikke lagde bolden til baglinjen i flere tilfælde, hvor han havde chancen.

Et stærkt smash og et par fejl fra Ng Ka Long gav dog danskeren chancen for at lukke sættet, og den greb han.

Energien lod til at være forsvundet en smule i starten af andet sæt, hvor Ng Ka Long hurtigt skaffede en føring på 11-5.

Men på bemærkelsesværdig vis formåede aarhusianeren på ny at skrue op for energiniveauet. Han sammensatte en god stime på først fire og så fem point.

Det sendte ham foran 16-14, og herfra havde Antonsen kontrollen. Han så et slag fra Ng Ka Long flyve ud af banen på første matchbold og lukkede kampen.

Viktor Axelsen, som er placeret i den anden gruppe i herresingle, vandt også sin anden kamp i turneringen onsdag. Formstærke Axelsen var suveræn mod malaysiske Lee Zii Jia og vandt 21-15, 21-4, , og de to danskere kan dermed rende ind i hinanden i semifinalen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce