Annonce
Sport

Anders Kragh vil slutte ordentligt af i Århus Håndbold

Anders Kragh Martinusen var tilbage på banen for Århus Håndbold tirsdag aften. Foto: Kim Haugaard
Højrebacken Anders Kragh har taget medspillernes kritik til sig og har nu rettet fokus mod at slutte sæsonen godt af.
Annonce

HÅNDBOLD: Anders Kragh Martinusen var tirsdag aften tilbage på banen for Århus Håndbold. Højrebacken var blevet udeladt til weekendens opgør mod Ribe/Esbjerg på grund af disciplinære årsager, men var igen på holdkortet i nederlaget på 29-33 til Skjern, hvor han bidragede med to mål.

Efter kampen satte han ord på den situation, som han har været indblandet i og som i sidste ende medførte, at han blev sat af til en enkelt kamp.

- Vi har haft en rigtig god snak om tingene med spillerrådet. Nogle af spillerne har følt, at Nikolaj Læsø og jeg isolerede os fra de andre og var svære at komme til, ligesom vi ofte endte i diskussioner med Erik, hvor de andre ikke har ment, at det var nødvendigt. Det har været hårdt, men omvendt også meget sundt at få at vide. Jeg er sikker på, at jeg og Læsø kan indordne os under de forhold, siger Anders Kragh Martinusen og tilføjer, at det har været en del af ledelsen i truppen, at man godt kunne diskutere tingene.

- Læsø og jeg har altid ytret os og har måske haft lidt svært ved at finde ud af, hvornår vi bare skulle holde kæft og acceptere tingenes tilstand. Vi har ikke være kloge nok til at gøre, som der blev sagt altid, siger Anders Kragh.

Han var glad over at være tilbage på banen mod Skjern, men indrømmer os, at der har været en del følelser indblandet op til kampen.

- Jeg har gjort alt for at være 100 procent fokuseret, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at der ikke var mange ting, som har rumsteret op til kampen. Der har været mange følelser indblandet.

- Nu glæder jeg mig til, at vi får det hele rundet af med et sidste møde i spillerrådet. Vi har taget de ting til os, som der er blevet sagt, og nu handler det om at se fremad og få Århus Håndbold med i det slutspil. Nu skal vi have det hele til at fungere og sørge for, at klubben slutter bedst muligt placeret. For mig handler det også om at få sluttet ordentligt af i den klub, hvor jeg har været i fire sæsoner. Jeg vil gerne have det godt og få lukket de sidste syv måneder i klubben ordentligt ned, siger Anders Kragh.

Han har allerede fundet sin nye klub, som bliver offentliggjort i den nærmeste fremtid.

Ifølge avisens oplysninger bliver det Fredericia HK, som i fremtiden kan nyde godt af Martinusens evner. Det ønsker spilleren dog ikke at kommentere på.

Nu skal vi have det hele til at fungere og sørge for, at klubben slutter bedst muligt placeret.

Anders Kragh Martinusen

Annonce

Brug for point

Cheftræner Erik Veje Rasmussen vælger også at vende blikket fremad.

- Det har ikke været så dramatisk, at det er en helt ny verden, som har åbnet sig. Der har været nogle ting og det har jeg truffet nogle konsekvenser omkring. Nu må vi se. Et hold er en dynamisk størrelse, som skifter fra dag til dag. Det vigtigste for os er lige nu, at vi skal ud og have nogle point. Jeg havde en ide om, at vi skulle have 12 point i den første halvdel, hvis vi skulle gøre os forhåbning om at komme i slutspillet. Det skal gå ud over Bjerringbro-Silkeborg nu, siger træneren.

Bjerringbro-Silkeborg er det sidste af de 13 hold, som Århus Håndbold ikke har mødt i første halvdel. Århusianerne skal dog først op mod KIF Kolding i næste uge, før kampen mod BSH bliver spillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikerne kan ikke fjerne skulptur af testikler ligesom Vanddragen

Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus

Skulptur af testikler vækker vrede, halvandet år efter at den kom op

Annonce