Annonce
Århus Håndbold

Anders Martinusen gjorde det onde ved sine gamle holdkammerater: - Det er en meget frustreret træner, du har fat i.

Århus Håndbolds cheftræner Erik Veje var forståeligt nok frustreret efter torsdagens nederlag. Arkivfoto: Bo Amstrup
12 mål scorede den tidligere Århus Håndbold spiller i en smal sejr til Fredericia Håndbold. Nederlaget stiller århusianerne klart dårligere i kampen om slutspillet.
Annonce

HÅNDBOLD: - Sindssygt ærgerligt. Det er en meget frustreret træner, du har fat i.

Så kontant lød det fra en skuffet Århus Håndbold cheftræner, Erik Veje, efter hans hold tabte knebent 36-35 i en målrig kamp på udebane mod slutspilsrivalerne fra Fredericia Håndbold.

Århus Håndbold startede ellers kampen godt og havde overtaget og føringen i første halvleg. De kunne således også gå til pause foran med to og i fin position til en sejr. Faktisk var Erik Veje ærgerlig over ikke at være foran med mere ved pausen.

- Vi er oppe med fire op til pausen, men vi fik bøffet den, så vi kun gik til pause med to. Det var en fantastisk håndbold kamp, hvor der blev gået til den, sagde Erik Veje.

Annonce

Forsvaret lækkede

Anden halvleg gik knap så godt for Århus Håndbold. Fredericia hentede ind på føringen, og målene fløj ind i begge ender af banen. Forsvar var der ikke meget af, så for den neutrale tilskuer var der rigeligt med underholdning.

Erik Veje var da heller ikke tilfreds med sit holds forsvarsspil.

- Når de andre laver 35 mål, skal man rette sin opmærksomhed mod forsvaret. Forsvarsmæssigt får vi ikke fat i kampen. Jeg synes egentlig, at vi er godt med i kampen, men vi bliver ramt af nogle gode redninger, fortalte cheftræneren


Det var en vigtig kamp. Hvordan nederlaget stiller os i slutspilskampen er svært at sige i øjeblikket, der er mange hold omkring den streg. Men de to point havde lunet gevaldigt, det havde de da.

Erik Veje


Kampen sluttede med et snævert nederlag til århusianerne, der blev bombet i stykker af en gammel kending i form af Anders Martinusen. Sidste sæsons profil kastede 12 mål ind forbi de århusianske målvogtere, hvilket selvfølgelig aldrig er morsomt.

- Han spiller en rigtig fin kamp. Vi var opmærksomme på ham, men han spillede bare godt. Vi opnår ikke den tilstrækkelige tæthed i forsvaret. Det bliver ikke kompakt nok. Der er for store rum. Det var måske en lidt overdreven frygt, som fik os drevet lidt for langt frem og vi mistede sammenhæng, sagde Erik Veje.

Annonce

Slutspillet skranter

Nederlaget sætter Århus Håndbold i en ufavorabel position. Før kampen havde Fredericia og Århus Håndbold lige mange point og lå lige ved siden af hinanden i tabellen, men nu er Fredericia på en syvendeplads, mens Århus er på en 11. plads. Der er altså mange hold, der kæmper om de samme få eftertragtede pladser

Endnu værre er det, at Århus Håndbold har spillet en kamp mere end mange af deres slutspilskonkurrenter. Derfor havde en sejr torsdag været umådeligt vigtig.

- Det var en vigtig kamp. Hvordan nederlaget stiller os i slutspilskampen er svært at sige i øjeblikket, der er mange hold omkring den streg. Men de to point havde lunet gevaldigt, det havde de da, lød det fra Erik Veje, der trods skuffelsen holder fast i optimismen.

Århus Håndbold spiller næste gang 12. december mod GOG på hjemmebane.

Herrehåndboldligaen

Fredericia Håndbold - Århus Håndbold 36-35 (17-19)

Århus Håndbold: Emil Jessen 6, Mathias Larson 5, Rasmus Kier 5, Lasse Nikolajsen 5, Lukas Jørgensen 3, August Wiger 3, Jesper Dahl 2, William Aar 2, Jon Katballe 2, Mads-Peter Lønborg 1, Frederik Børm 1

Fredericia: Anders Martinusen 12, Kasper Young 5, Nikolaj Nørager 5

Udvisninger: Århus 3, Fredericia 6

Redningsprocent: Århus Håndbold - Christoffer Bonde 12 / 46 (26.09%). Fredericia - Emil Tellerup 6 / 27 (22.22%), Jimmi Andersen 4 / 17 (23.53%)

Stillingen undervejs: 5-7, 7-7, 17-19, 24-24, 29-28, 36-35

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fik bøde på 3.000 kr. for at bære skudsikker vest: Politiet fortsætter pres på bandemedlemmer

Alarm 112

Bøderegn for brud på corona-regler: 14 sigtet for at samles på netcafé

Annonce