Annonce
forside

Angrebet med skuffejern: Bilist og fejemaskine-fører i slagsmål på åben gade

To mænd røg tirsdag i totterne på hinanden på Vejlby Centervej efter en tvist i trafikken. Foto: Morten Stricker/Google Maps

En mindre tvist i trafikken udviklede sig tirsdag til decideret slåskamp, da to granvoksne mænd røg i totterne på hinanden midt på Vejlby Centervej.

Annonce

RISSKOV: En banal episode i trafikken endte tirsdag eftermiddag i slagsmål på åben gade, da en 68-årig bilist og en 57-årig fejemaskine-fører begge så rødt midt på Vejlby Centervej i Risskov.

Det hele begyndte, da fejemaskine-føreren kørte ud foran den 68-åriges bil. Det blev den 68-årige ifølge Østjyllands Politi så vred over, at han hamrede hornet i bund gentagne gange

Så blev den 57-årige herre i fejemaskinen til gengæld sur. Så sur, at han standsede fejemaskinen midt på vejen. Den 68-årige bilist gik herefter ud af bilen og gav sig til at filme fejemaskinen med sin mobiltelefon. Det fik fejemaskine-føreren til at tage telefonen og smide den ind i en busk.

Så begyndte slagsmålet, og de to mænd væltede rundt i midterrabatten på Vejlby Centervej. Undervejs i tumulten tog den ene et skuffejern fra fejemaskinen, som også blev brugt i kampen.

Østjyllands Politi fik til sidst lagt en dæmper på gemytterne. Begge mænd blev i øvrigt sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Det, der i fagsprog hedder overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Måtte springe for livet: Nøgen kvinde forsøgte at køre betjente ned

Annonce