Annonce
112

Anholdt på kælderværelse med tre kilo kokain: Politiet fik et godt tip

Et tip til politiet om narko på en adresse i Tilst viste sig at holde vand. Tirsdag blev en 24-årig mand fremstillet i grundlovsforhør - han nægtede sig skyldig. Foto: Axel Schütt
En 24-årig mand er sigtet for besiddelse af kokain med henblik på videresalg. Anklagemyndigheden anmodede om lukkede døre ved grundlovsforhøret, da der må formodes at være både leverandører og aftagere.
Annonce

AARHUS: Tre gode venner var tirsdag formiddag mødt op i Retten i Aarhus for at støtte deres 24-årige kammerat, der blev fremstillet i grundlovsforhør sigtet for at være i besiddelse af mere end tre kilo kokain, men det var ikke mange minutter, de fik lov til at følge grundlovsforhøret.

Anklageren anmodede nemlig om lukkede døre, da tre kilo kokain er så stor en mængde, at der må formodes at være både leverandører og aftagere, og da efterforskningen er i sin indledende fase, ønskede anklagemyndigheden ikke at få detaljer ud fra grundlovsforhøret.

Den anmodning valgte dommeren at følge, og derfor måtte presse og kammerater til den 24-årige forlade retssalen.

Inden da var sigtelsen mod den 24-årige blevet læst op.

Den 24-årige mand blev anholdt mandag aften kl. 18.30 på et kælderværelse i Tilst, hvor han var i besiddelse af minimum tre kilo kokain, han blev derfor sigtet for besiddelse med henblik på videresalg.

Det var et tip om, at der var narko på adressen, der fik Østjyllands Politi til at tjekke mandens bopæl.

Den 24-årige mand nægtede sig skyldig og ønskede ikke at udtale sig ved grundlovsforhøret.

Han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Podcast: En utrolig afslutning i Parken

Annonce